ROCK DJ SÄNDIN unelma toteutuu, pääsee soittamaan suosikkiyhtyeensä Iron Maidenin kymmenille tuhansille kuulijoille
SamiKarvonen

Rock DJ Sändi alias Sami Karvonen

Vuosi sitten Väylän Pyörre, ainoana lappilaismediana, uutisoi ja haastatteli keminmaalaista pitkän linjan  Rock DJ Sändiä alias Sami Karvosta.

Hänet oli kutsuttu ”lämppäröimään” kultakimpalettamme Nightwishiä   Siljan Baltic Princess –risteilylle.

-Toivon tietenkin, että tämä Nightwish-systeemi toimii uutena sytykkeenä ja poikii lisää isoja keikkoja. Vuonna 1994 aloitin, mutta haluan jatkaa erittäin intohimoisesti edelleenkin. Tämä rokkihomma on ominta itseäni, DJ Sändi hehkutti.

Sana kiiri ja pian hyvä työ palkittiin ja tämän vuoden alussa DJ Sändi sai uusintakutsun Siljan Baltic Princess –laivalle, tällä kertaa Apocalyptican 20-vuotisjuhlaristeilylle, joka on 9. kesäkuuta.

– Yks kerta on sattumaa ja hyvää tuuria, mutta toinen on jo kannanotto, DJ Sändi tuumasi tuolloin ja heitti tavoitteekseen soittaa viiden vuoden sisällä Wacken Open Airissä.

Tuntui silloin utopistiselta, muttei enää tämän päivän pommiuutisen jälkeen. Nimittäin  armoton Iron Maiden-fani  Rock DJ Sändi pääsee soittamaan levyjä  yhtyeen Suomen keikalle Hämeenlinnassa 29. kesäkuuta, jonne on arvioitu saapuvan kymmeniä tuhansia  ihmisiä. Huikea juttu!  

– Vuodesta 1983 lähtien olen elänyt Iron Maidenia, 13 kertaa käynyt yhtyettä katsomassa ja todennäköisesti olen ainoa ihminen maailmassa, jolla on tatuoitu käteen kaikkien  bändin jäsenten nimmarit. Ja nyt pääsen soittamaan Iron Maiden-faneille. Tämä on unelmien täyttymys, mies iloitsee.

43-vuotias Rock DJ Sändi alias Sami Karvonen on merilappilaisille tuttu Kemin Corner Inn-ravintolan Törkytorstai-illoista. Hän  on  harvinainen tapaus ja pieni ihmetyksen aihe. Hän ei soita diskomusiikkia, vaan rockia. Hänestä tekee poikkeuksellisen myös se, ettei hän soita biisejä tietokoneelta, vaan hänellä on mukana keikoilla koko arsenaali 4 salkkua eli 800 levyä.