ROBINin Tornion konsertin lipunmyynnillä hurja alku!
robin

Teinisensaatio ROBIN aikoo upottaa Tornion Pikisaaren!

Suomen suosituimpiin artisteihin kuuluva Robin esiintyy 7. elokuuta Tornion Pikisaaressa. Ensimmäiset konserttiliput tulivat myyntiin viime tiistaina ja jo nyt lipunmyynti on ylittänyt seitsemänsadan!

– Enpä ole ennen moista kokenut. Esimerkiksi Tiketistä lippuja voi hankkia vasta eilen ja sielläkin jo 200 normilippua ja 50 perhelippua on myyty eli noin 400 henkilöä on tulossa. Aivan huikeaa, konsertin järjestäjä Markku Köngäs iloitsee.

16-vuotiaasta Robin Packalenista on kasvanut muutamassa vuodessa Cheekin ja Jari Sillanpään kaltainen suursuosikki, joka on erityisesti nuorten teinien suosiossa. Kahdessa vuodessa yli 370.000 myytyä levyä ja DVD:tä Hänen videoitaan on katsottu netissä yli 40 miljoonaa kertaa. Kaksi vuotta sitten hänet äänestettiin Suomen parhaaksi artistiksi ja viime vuonna hän pokkasi kolme Emma-patsasta ja lämppäröi Justin Bieberiä, niin Norjassa kuin Suomessakin.

Jo tähänastisen lipunmyynnin perusteella voidaan sanoa, että Robin vetää elokuussa Tornion Pikisaareen ennätysyleisön. Esimerkiksi Kalottjazz & Blues on kerännyt parhaina vuosina enimmillään 300-400 ihmistä, ja Robinin konsertin lipunmyynti on vasta lähtökuopissa.

– Pikisaaren maksimikapasiteetti on 1800, joten tilaa löytyy ja lippuja, Köngäs vinkkaa.

Robin-konsertin järjestämisestä vastaa, 20 vuoden kokemuksella Eventworks Oy ja järjestelyissä on mukana myös Tornion kaupungin nuorisotoimi.

Lippuja voi ostaa Tiketin lisäksi Tornion Arnoldsilta. Lipun hinta on 25 euroa ja saatavilla on myös 90 euron perhelippu, jolla sisään pääsee joko kaksi aikuista ja kaksi lasta tai yksi aikuinen ja kolme lasta. Keikka on ikärajaton.