ROBIN esiintyi 4 200:lle ja loput hoiti 9-vuotta täyttävä EventWorks

Eventworks3Teinipoppari Robin Packalen veti kahdelle Lapin keikalleen viikko sitten  4 200 hengen yleisön, Rovaniemellä 3 300 ja Ruotsin Haaparannalla 900 ja lopusta huolehti torniolainen EventWorks.

EventWorksin toiminnan juuret ovat vuodessa 1982, mutta yrityksen nimi täyttää ensi maanantaina 17.11. yhdeksän vuotta, josta onnittelut!

Kokemusta siis riittää isojen tapahtumien järjestämiseen, mutta harva kuitenkaan tulee ajatelleeksi, miten paljon työtä tuollaisten isojen konserttien järjestäminen vaatii.

Eventworks4

ROBIN

EventWorksin työlistaan kuuluivat Robinin keikoilla muun muassa tekniikan ja lavarakenteiden toimittaminen, turvallisuussuunnitelmat ja luvat suomeksi ja ruotsiksi, esiintyjien ja heidän crew:n lennot, maantiekuljetukset ja majoitukset sekä heidän soittimien ja tehosteiden logistiikan tuonti etelästä pohjoiseen ja takaisin.

Molempien tapahtumien lisäkalusteet, narikat ja paineaita. Henkilökunta lipunmyyntiin, narikkaan, kanttiiniin, lipuntarkastukseen sekä tapahtumaturvallisuuteen ja tapahtuma-alueiden loppusiivoukseen.

Markkinointia tehtiin Facebook-, nettisivu- ja printtimainontana. Lisäksi suoramarkkinointia sähköpostilla. Yhteistyökumppaneiden kanssa toteutettiin meet&greet-kampanjat. Lisäksi kummallakin paikkakunnalla nähtiin show, jossa oli mukana näyttävä valo- ja videotekniikka.