Remun uusi bändi tänään Levillä

remu_wild_ride_pieni

Levi Wild Ride (8.-11.8) on ensimmäinen kansainväliset mitat täyttävä moottoripyöräilijöiden tapahtuma Levillä.  Viikonloppuna toimintaa löytyy ihan kaikille – olitpa sitten “die hard- kuski” tai hemmottelua kaipaava nautiskelija, pyörällä tai ilman.

Ohjelmassa on myös kosolti tunnelmaan sopivaa musiikkia.Kukkona pippaloissa häärii Hurriganes-legenda Remu Aaltonen  uuden kokoonpanonsa kanssa, joka nousee lauteille Hullu Poro Areenalla tänään perjantaina puoliltaöin. Muita viikonlopun esiintyjiä ovat muun muassa Maya Paakkari ja Peer Günt- miesten tähdittämä Dog Day Revolution.

– Nyt on kunnon tykistö ja ruuti kuivaa. Kuvaruudussa on uusia äijiä ja nuoria sällejä. Nyt  on hyvä kopla kasassa, hehkuttaa Remu tuoretta ryhmäänsä ja jatkaa.

– Semmosta rantaa ei löydykään, mikä ei leimahda liekkeihin.  Bändissä on uusia elementtejä ja biisejä käsitellään sellasella koneella ja pesuaineella, että kirjavasta pyykistä tulee entistä monikirjavampaa. 

–  Tampereen suunnalta tulee hyviä soittoukkoja. Arska on kaiken nähny liikennöitsijä ja Popedan vanha rumpali. Sen poika Antti on ihan tappokitaristi. Aivan mieletön nuori jätkä. Se on kaksi tai kolme biisiä, niin sitä ei nää enään lavalla, sillä se on yleisön seassa jo.

-Sit bassossa on semmonen outojätkä, Jaska. Sen mä löysin tuolta yheltä ampumaradalta ku se oli lennättämässä kuulaa sen mörssärillä. En oo vieläkään varma et onks se slobo vai mikä, enkä viitti kysyykään. Sillon semmonen venäläinen sukellusvenebändi, joka vetääki venäjäks ja se bändi on saatanan kova ja erikoinen. Ja sen bassosoundi vittu hei- mä en oo semmosta koskaan kuullutkaan!

Hurriganes2013 REMU & HURRIGANES 2013

Arska Rautajoki, rummut (ex-Popeda, ex-Mamba, ex-Peitsamo ja ex-Juice-Dave-Remu kiertuebänbi)

Nipa Niilola, kitara (ex-Marstio, ex-Juice-Dave-Remu kiertuebändi)

Antti Rautajoki, kitara (ex-Oikosulku)

Jaska Ylä-Rautio, basso (KYPCK)