REMUn Roadrunner 40v.- juhlakiertue myös Roihin, Inariin ja Leville

REMU2015Suomalaisen rock-musiikin eittämätön legenda Remu Aaltonen lähtee mittavalle Roadrunner-albumia juhlistavalle kiertueelle.

Remu and His All Stars –kokoonpano juhlistaa Roadrunner-levyn 40-vuotista historiaa yhdeksässä konsertissa ympäri Suomen. Juhlakiertue käynnistyy 11. heinäkuuta Suonenjoen Mansikkakarnevaaleilta ja päättyy Kuopioon 3. lokakuuta.

Lapissa turnee piipahtaa 9.9. Rovaniemellä (Korundi), 10.9. Inarissa (Sajos) ja 11.9. Levillä (Hullu Poro Areena).

– Roadrunner syntyi vuonna 1974, mutta se on yhä vaan  kuin uudestisyntynyt beibi äitinsä sylissä, eikä vanhene eikä kuole koskaan.

Nyt saavat lavat täristä ja töristä ja yleisö onnesta vapista, kun vanhat gonat hyppäävät areenoille, Remu Aaltonen hypettää vuolaasti.

Hänen nimekkääseen  All Stars –juhlakokoonpanoon kuuluvat: Dimitri Keiski (laulu & kitara), Jani Jalkanen (basso & laulu), Luumu Kaikkonen (kitara & laulu), Seppo Renström (piano) ja Sami Laakso(rummut).

Remu on kiistatta  Hurriganesin sielu ja henki. Samalla Remu on elävä legenda ja Suomirockin perusjäärä. Nyt yleisölle tulee mahdollisuus nähdä ja kuulla Remua ja Roadrunneria vielä kerran kannesta kanteen.

Roadrunner oli Hurriganes-yhtyeen toinen albumi. Monet musiikkiarvostelijat pitävät sitä yhtenä maamme rockmusiikin merkittävimmistä pitkäsoitoista. Roadrunneria on myyty Suomessa kaiken kaikkiaan huimat 170 000 kappaletta. Levyltä löytyvät muun muassa klassiset biisit Get On, Tallahassee Lassie ja I Will Stay.

Roadrunner nousi suureen suosioon Suomessa, ja se oli samalla Hurriganesin ensimmäinen Ruotsissa julkaistu albumi. Lisäksi sen Cadillacin takapenkeillä istuvia bändin jäseniä esittävä kansikuva on valittu lukuisia kertoja Suomen parhaaksi levynkanneksi.

PS: Roadrunner-kuvauksista on löydetty ennen julkaisematon kuva Remusta 40 vuoden takaa. Kuvan on ottanut monia tähtiä kuvannut Risto Vuorimies. Kuva saa nyt juhlistaa kiertueen ulkoasua.