Reijo: TWIN CITY FESTIVALS pitää välivuoden
TCF14ulkona

Stadioneita täyttävät huippunimetkään eivät aina vedä väkeä

Viime kesänä Umpitunnelin omistaja Reijo Angeria antoi Twin City-festivaalin ohjelmapuolen järjestelyt kansalliselle Magnum Live-yhtiölle. Sopimusta enää ensi kesästä ei ole kuitenkaan tehty.

– Pitää paikkansa. Twinkkarit vetää nyt henkeä. Voi olla, että joitakin yksittäisiä konsertteja teen kesällä Umpitunnelin rantalavalle, mutta nekään ei ole varmoja, kertoo Reijo Angeria tien päältä. Hän on parhaillaan kiertueella Pohjan Laulu-kuoron kanssa, jolla on konsertteja Lumijoella, Iisalmessa, Raahessa ja Oulussa.

Seitsemättä  kertaa järjestetty Twin City Festivals keräsi viime kesänä yleisöä noin 6000-7000. Parhaina vuosina yleisömäärä on ollut yli 10 000, joten Magnum Liven edustaja ilmoitti tapahtuman jälkeen, että seuraavan festivaalin järjestäminen  on epävarmaa ja toivoi paikallisia yrityksiä mukaan tukemaan.

– Vaikka lippujen hinnat olivat maltilliset verrattuna muihin festareihin, petyimme  myytyjen lippujen määrään, Liisa Marjomäki Magnum Livestä tunnusti.

Ilman iskelmäpitoista festivaalia Torniossa ei ensi kesänä kuitenkaan jäädä, sillä uudistuneet Öölifestivaalit palaavat toista kertaa Pikisaareen heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna ja luvassa on ainakin Vain Elämää-tv-sarjan tähtiä eri tuotantokausilta. Ensimmäisellä kertaa mukana olivat muun muassa Jesse Kaikuranta, Menneisyyden Vangit, Bat & Ryyd, Antti Tuisku ja liuta torniolaisbändejä.