Raubtier Oulun Club Teatrialla lauantaina

Haaparannan rockylpeys Raubtier nähdään ensi viikolla Suomessa toisen ruotsalaisbändin Sabatonin kanssa kolmella keikalla. Yhtye esiintyy 22.11. Helsingin Circuksessa, 23.11. Tampereen Pakkahuoneella ja 24.11. Oulun Club Teatrialla.

Raubtier on kiinnitetty myös ensi kesän Sweden Rockiin. Aiemmin korpikyläläisen Pär Hulkoffin komentama yhtye on esiintynyt festivaaleilla vuonna 2011 ja tänä vuonnahan Hulkoff oli mukana toisen kokoonpanonsa rokkaavaa hillybillycountrya soittavan Bourbon Boysin kanssa.

Blogissaan Rocknytt.netissä Pär kertoo, että ensi vuonna Raubtier keikkailee harvemmin, sillä Sweden Rockin lisäksi kalenterissa on vain Rockstad Falun-tapahtuma. Bourbon Boys sen sijaan ei pidä hijaiseloa, vaan keikkoja myydään koko ajan ja maailmankiertue aloitetaan helmikuussa.

– Ensi viikolla ilmoitamme esikoisalbumimme Shotguns, trucks and cattle julkaisupäivämäärän, Hulkoff kirjoittaa.

Pär aloitti muutama päivä sitten Ruotsin luetuimman rokkinettilehden bloggarina ja syykin siihen löytyy.

– Nykyään en käytä enää alkoholia. Ilman olen ollut jo suurimman osan tätä vuotta. Olen päättänyt käyttää aikani luovaan työhön ja ulkoilma-aktiviteetteihin. Aiheeseen palaan blogissa, kun ollaan taas tien päällä, Hulkoff lupailee.