Raj-Raj Band ja the Magnettes isoille suomalaisfestivaaleille

HimosPajalalaismusiikki valloittaa Suomea!

Raj- Raj Band esiintyy kesäkuussa Himoksen Iskelmäfestivaaleilla Jämsässä ja the Magnettes heinäkuussa Qstockissa Oulussa.

Molemmat festivaalit keräsivät viime kesänä noin kolmenkymmenentuhannen yleisön.

Tornionlaaksolaisen musiikin hyvän tuulen lähetti, kaikille tuttu, Raj-Raj Band esiintyy ensi viikonvaihteessa kahtena iltana Tornedalsfest-tapahtumassa Tukholman Scala-teatterissa. Kesän aikana yhtye nähdään Himoksen lisäksi myös muun muassa Norjan Skibottenissa Paaskiviikolla ja Ruotsin Korpikylän Högsommarfestissä.

Himoksen iskelmäfestivaaleilla esiintyy kolmen päivän aikana suomalaisen iskelmämusiikin kirkkain kärkikaarti ja Raj-Raj Bandin keikat ovat juhlilla 28. – 29. kesäkuuta.

Qstock2013_logoThe Magnettes, on pajalalaisten lapsuudenystävien Sanna Kallan ja Rebecka Digervallin perustama akustinen duo, josta on paljastunut sähköisen bändin myötä poptimantti. Joka juhlan välipalasta on kasvanut luulajalaisen BD Pop-yhtiön suojissa rajatonta musiikkia,    jonka iloa ja eloa voi kuulla vaikkapa heidän mainiolla sinkullaan Paper cut.

Tänä vuonna Oulun Qstock aloittaa bändivaihdon perinteisten Provinssirockin ja Ilosaarirockin ohella Luulajan Musikens Makt -festivaalin kanssa ja Magnettesin keikka on Oulu-Luulaja -yhteistyön ensimmäinen hedelmä.

Vastaavasti Qstockista Musikens Maktiin matkaa vahvassa nousussa oleva indie-ryhmä ESOM. Muut vaihtobändit ovat The Scenes Oulusta, Pearly Gates Joensuusta ja Domovoyd Seinäjoelta.

Edellä mainittujen lisäksi Qstockin Oulu-lavalla esiintyvät paikalliset Dimi, Temple Balls, , Mushmouthed Talk, Elämän Jani ja Totuuden todistajat  ja Kalmah.