QSTOCK paljastaa huomenna 30 artistia ja panee liput myyntiin

qstock16Oulun Qstock-festivaalin lipunmyynti alkaa huomenna torstaina. Samalla julkistetaan lähes 30 esiintyjää. Edellisinä kesinä festivaalilla on ollut kaksi ison budjetin artistia kahden päivän aikana, mutta nyt niitä on luvassa useampia.

Tänä vuonna Qstockin liput myydään kahdessa erässä. Edullisemmat kevätliput ovat myynnissä toukokuun loppuun saakka. Yhden päivän lippu perjantaille maksaa 69 euroa ja lauantaille 79 euroa, ja kahden päivän lipulle tulee hintaa 99 euroa. Kesäkuusta lähtien kunkin lipun hintaan tulee kuusi euroa lisää.

Qstockin ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterin (ent. Lippupalvelu) myyntikanavilla, myös R-Kioskeissa, sekä Arinan Prismoissa Oulussa, Kempeleessä, Kemissä ja Torniossa. Lippujen hintoihin lisätään toimitustavasta riippuen Ticketmasterin palvelumaksu. Ilman palvelumaksua rajallisen erän lippuja saa S-Etukortilla edellä mainituista Prismoista.

Peruslippujen lisäksi myynnissä on pääsyn VIP-alueelle oikeuttava Exclusive-lippu, jonka 280 euron hinta sisältää Ticketmasterin palvelumaksun.

Qstock-lippuja myydään enintään kymmenen kappaletta per asiakas.

Myyntirajoituksella pyritään hillitsemään ammattimaista trokaamista. Kun festivaali on kolmena edellisenä kesänä ollut loppuunmyyty, lippujen hinnat ovat nousseet nettikaupassa jopa satoihin euroihin.

Lisätietoja lipunmyynnistä, kuten kulttuurisetelien käytöstä maksuvälineenä, Qstockin nettisivuilta osoitteesta: www.qstock.fi/liput .

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 29.–30.7.2016. Kahden päivän aikana festivaalilla esiintyy kuudella lavalla yli 60 esiintyjää.

Qstock on ollut loppuunmyyty jo kolmena kesänä peräkkäin ja vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma keräsi ennätykselliset 32 000 juhlijaa.