QSTOCK-olutta aletaan valmistaa Torniossa?

SangenOululainen Qstock-festivaali ja oululainen alkoholijuomien tuotekehitykseen, tuotantoon ja markkinointiin keskittyvä yritys Sangen Oy ovat sopineet mittavasta kumppanuudesta.

– Yhteistyö avaa Sangen Oy:lle samalla myös kansainvälisesti tärkeitä yhteyksiä alan toimijoihin tulevaisuudessa ja on meille tärkeä pelinavaus markkinoilla, Sangenin markkinointijohtaja Jami Teirikari kertoo.

Vuonna 2015 perustettu Sangen Oy valmistaa ja valmistuttaa alkoholipitoisia juomia, pääasiassa suomalaisista puhtaista raaka-aineista. Toiminnan ytimenä on tuotekehityslaboratorio.

Qstockin festivaalijohtaja Mikko Forstén on hyvillään uudesta yhteistyökumppanista.

– Haluamme musiikin lisäksi tarjota asiakkaille myös paikallisia makuelämyksiä ja yhteistyö Sangenin kanssa mahdollistaa tämän parhaalla mahdollisella tavalla. Sangenin tuotteita tuleekin olemaan näkyvästi jo ensi kesän Qstockin tarjonnassa mukana.

YLE Oulu uutisoi muutama päivä sitten, että Sangen Oy havittelee panimotiloja vanhasta Tornion Lapin Kullan kiinteistöstä.  Lue juttu tästä! 

Kiinteistöä hallinoi tällä hetkellä yhtiö Arctic Property, joka julistaa isossa plakaatissa rakennuksen ulkopuolella: Tulossa elämyksiä koko perheelle!

Palaako ”tunturipurojen raikkaus” Tornioon, jää  nähtäväksi. Sehän hävisi Lapin Kulta-oluen brändäyksestä samassa rysäyksessä, kun Hartwall antoi kenkää työntekijöille. Odotetaan comebackiä. Senhän voisi aloittaa jo nyt poistamalla Lapin Kulta-kirjaimet rakennuksen katolta?

Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa järjestettävä Qstock on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista festivaaleista. Viime kesänä tapahtuma oli edellisvuosien tapaan loppuunmyyty keräten 32 000 festivaalivierasta kahden päivän aikana.