PYHÄ UNPLUGGEDiin kesän kovin kattaus: APOCALYPTICASTA JARI SILLANPÄÄHÄN

Apo2013PYHA_UNPLUG_nettiPyhä Unplugged on hyvätunnelmainen festari, joka vie esiintyjät ja kuulijat omintakeisiin esiintymispaikkoihin ja upeisiin maisemiin, tunturin huipulle, Tajukankaan laavulle ja Aittakuruun.

Tapahtuman taiteellisena johtajana on alusta alkaen eli vuodesta 1998 lähtien toiminut Mato Valtonen, mutta ohjelman luomisessa hänen oikea kätensä on ollut jo pitkään Pasi Kuusiärvi.

Hän lupaa  ensi kesäksi monipuolista musiikkitarjontaa ja muutakin.  Osa artistisopimuksista on vielä allekirjoittamatta muun muassa eräs kova nimi, joka taatusti saa monet varaamaan lipun heti, mutta se paljastetaan myöhemmin.

– Aloituspäivästä torstaista voin sanoa varmasti, että Jari Sillanpää esiintyy Aittakurussa ja Apocalyptica hotellilla, mutta muut artistit etsivät vielä paikkaansa, Kuusjärvi paljastaa.

Varmoja ensi kesän Pyhä Unpluggedin (30.7.- 2.8.) esiintyjiä ovat myös Egotrippi, Muska, Sir Elwoodin Hiljaiset Värit,  Aino Venna, Maijanen & Silvennoinen ja Freud, Marx, Engels & Jung.

– Froikkarit juhlivat 30-vuottaan tien päällä.  Näyttää siltä, että  laulaja Pekka Myllykosken syöpähoidot ovat tehonneet, hänen voimat palautuvat ja miehen ääni saadaan kuntoon, mikä on tosi hieno homma, Pasi kertoo toiveikkaana.

Lopullisen Pyhä Unplugged-festivaaliohjelman hän lupaa piakkoin, viimeistään 1.4., jolloin liput tulevat myyntiin.