Pyhä Unplugged-keikan jälkeen SUVILTA sinkku ensi viikolla

SuviT16Suvi Teräsniskalta julkaistaan odotettua uutta musiikkia. Elämäni miehiä -single ilmestyy ensi viikon keskiviikkona 10. elokuuta ja samanniminen albumi syyskuun lopussa.

Elämäni miehiä -kappale syntyi Suvin uran ensimmäisellä biisileirillä. Sen ovat säveltäneet Lasse Kurki ja Matias Keskiruokanen, sanoitus on Nina Granrotin. Kappaleen tuotannosta vastaavat Leri Leskinen ja Janne Oinas.

– Elämäni miehiä on urani ehdottomasti henkilökohtaisin laulu ja olin viimeiseen saakka todella tarkka siitä, että kappaleen jokainen sana on minulle totta. Olen onnellinen, kun minulla on elämässä monia ihania ja tärkeitä miehiä, tämä laulu on omistettu kaikille heille, Suvi sanoo.

Tulevan Elämäni miehiä –albumin myynnille antaa hyvin vauhtia supersuosittu Vain elämää -ohjelma, joka alkaa Nelosella 16. syyskuuta. Suvin lisäksi mukana nähdään  Chisu, Hector, Anna Puu, Mikko Kuustonen, Lauri Tähkä ja Mikael Gabriel.

Kaikki Suvin aiemmat albumit ovat myyneet vähintään platinaa. Yhteensä hänen  levyjä on myyty yli 300 000 kappaletta.

Esikoisensa syntymän jälkeen Suvia on nähty vain pistokeikoilla. Seuraava esiintyminen on ensi lauantaina 6.8. rakkanäyttämö Aittakurussa Pyhä Unplugged-tapahtumassa. Aiemmin häntä on kuultu akustisella keikalla maaliskuussa, Äkäslompolon ravintola Towerissa, säestäjänään miehensä Simo Aalto. Piuhat irti on myös 21.8., jolloin hän laulaa Oulun Suurmessuilla.