Project Rockin koko Suomen kiertue peruttu!

projectrock2013 ” Project Rockin Suomen ja Eestin kiertue joudutaan perumaan. Jenkeistä tuli vahvistus. Kiertue joudutaan siirtämään ensi vuoden puolelle yllättävistä, bändistä johtumattomista syistä.”

Näin kertoi tyly viesti, jonka Umpitunnelin Reijo Angeria sai eilen yhtyeen Suomen ja Eestin keikoista vastaavalta Nordic Festin Arde Jokiselta.

Amerikkalaisia supersoittajia vilisevä Project Rock piti olla ennenaikainen joululahja lappilaisille raskaamman rockin ystäville, mutta toisin kävi.

– Paska homma, sanoo Reijo Angeria pettyneenä ja hämmentyneenäkin, sillä odotukset olivat korkealla.

Muun muassa Judas Priestissä, Scorpionsissa, Rattissä, Whitesnakessä ja Diossa soittaneista muusikoista koottu  Project Rock on hitsautumassa joukkueena. Sitä enteilivät videot yhtyeen lokakuisilta Venäjän keikoilta.

Yhtyeen oli määrä esiintyä Torniossa 22.11. Suomen keikkojen jatkeeksi yhtyeellä on sovittuna Meksikon kiertue. Sitä ei ole ainakaan vielä peruttu.

Tornion Umpitunnelista ostetut Project Rock-liput voi vaihtaa rahaksi ostopaikassa ja Tiketistä ostetut liput palauttaa toimipisteisiin tai postittaa ne osoitteeseen:  Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoinen tili- ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten.