PROCOL HARUM ja ANIMALS Rovaniemelle marraskuussa
GaryBrooker

Procol Harumin kaikki kaikessa eli Gary Brooker on yhä mukana yhtyeessä

Legendaariset Procol Harum– ja Animals –yhtyeet saapuvat konsertoimaan Suomeen marraskuussa. Yhtyeet esiintyvät lauantaina 12. marraskuuta Rockin´ Christmas –konsertissa Rovaniemellä Lappi Areenalla.

Procol Harum perustettiin vuonna 1967, mutta se on yhä vahvasti voimissaan. Runsas vuosi sitten yhtye julkisti uusimman albuminsa. Lisäksi yhtye kiertää yhä jatkuvasti konserteissa ja festivaaleilla ympäri maailman. Laulaja, pianisti ja säveltäjä Gary Brooker on yksi Procol Harumin perustajajäsenistä ja kuuluu yhä sen vakiokokoonpanoon.

Brooker on lisäksi tehnyt vuosien aikana yhteistyötä lukuisten legendaaristen artistien kuten George Harrisonin, Ringo Starrin, Eric Claptonin, Bill Wymanin ja Kate Bushin kanssa.

Procol Harum on valloittanut yleisönsä sydämet jo kuudella vuosikymmenellä ainutkertaisen sielukkaan musiikkiinsa ansiosta.

Procol Harumin muita jäseniä ovat Fairport Convention -yhtyeen Dave Peggin poika, basisti Matt Pegg, joka liittyi kokoonpanoon vuonna 1993. Rumpali Geoff Dunn on ollut yhtyeessä mukana vuodesta 2006 ja teki sitä ennen mittavan uran mm. Jimmy Pagen, Dave Stewartin, Van Morrisonin ja Manfred Mannin kanssa. Kosketinsoittaja Josh Phillips istui Hammond-urkujen ääreen Prcol Harumissa ensimmäisen kerran jo 1993, mutta on ollut pysyvästi yhtyeessä mukana vuodesta 2004. Kitaristi Dave Colquhoun on Procol Harumin tuorein jäsen. Hän tuli yhtyeeseen vuonna 2004.

Animals on tullut tunnetuksi lukuisista listahiteistään, kuten The House of the Rising Sun, We Gotta Get out of This Place, It’s My Life, I’m Crying ja Don’t Let Me Be Misunderstood. Suomeen yhtye saapuu Aminals & Friends –nimisenä kokoonpanona, jossa ovat mukana alkuperäisen Animals-rumpalin John Steelin lisäksi Mick Gallagher (koskettimet), Danny Handley (kitara) ja Scott Whitley (basso).

Rovaniemellä nousee lavalle lisäksi Silvennoinen & Maijanen Band, jota tähdittävät Heikki Silvennoinen ja Pave Maijanen. Yhtyeen ohjelmisto myötäilee 1960-70-lukujen brittiläistä ja suomalaista rockmusiikkia, kuten Creamin, Royalsin ja Rock’n Roll Bandin tuotantoa. Yhdistävä tekijä esitettäville kappaleille on, että ohjelmisto koostuu Silvennoisen ja Maijasen omista suosikeista sekä kappaleista, joita miesten omilla soolokeikoilla on harvemmin mahdollista kuulla.

Liput alkaen 59,50 € (sis. toimituskulut).

VIP-illallispaketit Menolipusta 28.tammikuuta alkaen hintaan 129 euroa + alv24 % (159,96€)/ hlö

Lippujen ennakkomyynti Menoklubilaisille alkaa torstaina 28. tammikuuta 2016  ja päättyy perjantaina 29. tammikuuta klo 23.00 osoitteessa www.menolippu.fi/klubiennakot

Julkinen myynti alkaa lauantaina 30. tammikuuta klo 9.00.