Pohjoista rock`n`rollia videolla: SLAP BETTY! & LASKUTELINE

SlapBetty16Slap Betty! on ahkera ja energinen  livebändi   Kemistä, joka on perustettu vuonna 2007 ja julkaissut viisi omakustanne-EP:tä, sekä yhden albumin 94720 (Secret Entertainment, 2013), joka nousi  Suomen virallisella listalla sijalle 19.

Uusi  albumi Nothing out of Nothing ilmestyy 5. helmikuuta, jolla yhtye haluaa panna sijoituksen paremmaksi.

-Nyt tarvitsemme Teidän apua! 10 timanttia biisiä ja hintaakin vain 13,95euroa! Eli ei jää ainakaan fyrkasta kiinni, Slap Bettyn äijät mainostavat ja kehoittavat tilaamaan levyn vaikkapa ennakkoon Levykauppa Äxästä: http://www.levykauppax.fi/artist/slap_betty/nothing_out_of_nothing/#450595

Uuden Nothing out of Nothing-levyn julkaisun myötä bändi aktivoituu  myös kiertueelle ja tarkoitus on keikkailla Suomi monta kertaa.

Sinkut World We Leave Behind ja List of the Things I Hate ovat antaneet esimakua tulevasta pitkäsoitosta.

 Viimeksi Ropsin ja Santa Parkin bileissä porukkaa villinnyt rovaniemeläinen Laskuteline  tietää, mistä langasta vetää. Se mainostaa itseään vaatimattomasti Suomen parhaaksi rockbändiksi.

Laskuteline syntyi paikallisen jenkkiautoyhdistyksen bileisiin ja kun  suksee oli kannustava,  päätettiin jatkaa.  Ikää veteraanipoppoolle on kertynyt  ja kyllä sen kuulee.

Laskuteline on lennellyt ympäri Suomea Nuorgamista Helsinkiin vuodesta 1990 lähtien, mutta  yhtyeen jäsenet ovat soittaneet yhdessä jo ala-asteella Nightmare-nimisessä bändissä, jossa pohjat luotiin.

Nykykokoonpanoon kuuluvat Kimuri Maunuvaara,Maikka Auvinen, Jake Niemi ja  Wellu Tiensuu.