PÄIVÄN BIISI: Ann-Christine & Katja Lukin – Meren rantaan

Hyvältä kuulostaa. Vuonna 1965 Ann-Christine levytti Meren rantaan (See see rider)- biisin ensi kerran ja viime vuoden lopulla hän levytti sen kaksistaan Katja Lukinin kanssa.

Lue alta Väylän Pyörteen juttu päivästä, jolloin sinkku purkitettiin eli 22.11. 2012

Läpeensä 1960-luvun meininkiin rakastunut Katja Lukin sai houkuteltua svengaavan vuosikymmenen yhden suurimmista teini-idoleistamme eli Ann-Christinen studioon 43 vuoden tauon jälkeen. Hänen edellinen levytys oli vuonna 1969 Vie vaan/ Liian monta päivää.

Studiopäivän jälkeen Katja on enemmän kuin onnellinen, sillä pitkäaikainen haave duolevytyksestä on toteutunut.

– Mahtava päivä! Kolme biisiä vedettiin purkkiin. Pari Ann- Christinen jo aiemmin levyttämää ja yksi molemmille uusi 1960-luvun cover.

– En vielä uskalla kertoa kappaleiden nimiä, kun en tiedä, mikä julkaistaan ekana, mutta tulee kyllä hyviä biisejä, Katja hehkuttaa.

Katja tutustui Ann-Christineen, jo 2000-luvun alussa Dannyn kautta, mutta vasta äskettäin hän uskaltautui kysymään yhteistyön mahdollisuutta ja homma järjestyi, kun Ann-Christine oli tulossa tämäniltaiseen Dannyn 70-vuotisjuhlakonserttiin Musiikkitalolle.

Parhaiten Katja tunnetaan vielä juuri D´Voices-duosta Dannyn taustalta, mutta pikkuhiljaa hän on puskemassa pinnalle myös omana itsenään.

Pirtsakka Tahdon Yyteriin oli menneen kesän yksi rantabiiseistä ja se on yhä korkealla Tätä Suomi Tanssii-listalla.

Aiemmin Katjalta ovat ilmestyneet 1960-luvun hengessä sinkut Rahiseva rautalanka,Vitamiini, Sykkivä sydän ja O:K. ja seuraavana odotellaan jo pitkäsoittoa, joka varmasti viimeistään nostaa Katjan kaikkien tietoon.