Oulun QSTOCK on loppuunmyyty! Rannekkeenvaihto alkaa tänään!

Qstock14Oululainen Qstock-festivaali on myynyt kaikki lippunsa jo ennakkoon, joten festivaalin portilla ei ole lipunmyyntiä lainkaan. Viikonlopun aikana festivaaleilla vierailee 30 000 juhlijaa.

Qstockin kahden päivän lippujen vaihto rannekkeiksi alkaa tänään tiistaina ja jatkuu aina perjantaihin saakka. Rannekkeita vaihtavat Oulu10, Musiikki-Kullas, Stockmannin 2. krs, Amarillo, Otto K., puistokahvila Makia, Nallikari Camping -kahvio ja Qstockin palvelupiste torinrannassa. Rannekkeenvaihtoaikataulut löytyvät Qstockin nettisivuilta. Tulostettuja pdf-lippuja sekä mobiililippuja voi vaihtaa Amarillossa ja Stockmannilla. Kaikkien lippujen aitous tarkistetaan rannekkeenvaihdon yhteydessä.

Festivaalikoordinaattori Niina Ristolainen painottaa lipun vaihtamista etukäteen vaihtopisteissä jonojen välttämiseksi.

– Nyt kun lippuja ei ole riittänyt kaikille halukkaille kannattaa myös olla erityisen varovainen lippuja ostettaessa muun muassa netin välityksellä, väärennöksiä saattaa olla liikkeellä, Ristolainen tähdentää.

Yhden päivän lipun voi vaihtaa rannekkeeseen vain festivaalialueella kyseisenä päivänä. Alle 10-vuotiaiden vapaarannekkeet taataan. Lipun ostaneen aikuisen mukana festivaalialueelle pääsee kaksi alle 10-vuotiasta.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa ensi viikonloppuna.

Rannekkeenvaihdon aikataulut: www.qstock.fi/info/rannekkeet/