OLGA HEIKKALA huippunäyttelijöiden rinnalla Järvenpäässä

Olga Heikkala (oik.) nähdään musiikkinäytelmässä Suomenhevosen tarina, jossa mukana myös pikkuveli Alvar ja ammattilaiset Pertti Koivula ja Anna-Leena Sipilä.

Neljä vuotta sitten, silloin 13-vuotias torniolainen Olga Heikkala, osallistui KIDsing-laulukilpailuun, ja pääsi komeasti finaaliin. Voittoa ei tullut, mutta hän sai tuomareilta ylistävää palautetta tyyliin: ”Tässä laulajassa on sitä jotain!”

Tänään Heikkalan Nikon perhe asuu Helsingissä, jossa Olga opiskelee Kallion ilmaisutaidon lukiossa ja hänen musiikillinen matkansa jatkuu onnellisten tähtien alla.

Antti Reini & Anu Sinisalo, näytelmän tähtipari

Ensi marraskuussa Olgan laulua kuullaan nimittäin  Järvenpäässä näytelmässä Suomenhevosen tarina ja hän saa kunnian esiintyä suomalaisten huippunäyttelijöiden Anu Sinisalon, Antti Reinin ja Pertti Koivulan kanssa. Näytelmän käsikirjoittaja on Heikki Lund ja sen ohjaa Kari Paukkunen. Mukana sivurooleissa nähdään myös Heikkalan nuorimmaiset Oliver ja Alvar.

Suomenhevosen tarina kuljettaa katsojat, Lahtisen perheen neljän sukupolven mukana, läpi itsenäisen Suomen, alun levottomista ajoista aina nykyhetkeen saakka. Samalla tutustutaan uudelleen kauan kadoksissa olleeseen ystäväämme suomenhevoseen. Näytelmän tarina alkaa, kun Lahtisen isäntä ostaa Tuusulan Rantatiellä asuvalta kirjailija Juhani Aholta Pekka-hevosen.

Näytelmässä kuullaan musiikkinumeroita, jotka kaikki kertovat jollain tapaa hevosista ja joiden tyylilaji vaihtelee jenkasta rokkiin.

Suomenhevosen tarinaa esitetään  Järvenpäässä, Ratsastuskeskus Ainossa, jonne rakennetaan  yli tuhat henkeä vetävä katsomo. Toistaiseksi näytöksiä on sovittu kymmenen ja liput tulevat piakkoin myyntiin Ticketmasteriin!

SUOMENHEVOSEN TARINA

Käsikirjoitus Heikki Lund

Ohjaus Kari Paukkunen
Rooleissa Anu Sinisalo, Antti Reini, Pertti Koivula, Seppo Halttunen, Anna-Leena Sipilä, Jari Hämäläinen, Elina Varjomäki,  Olga, Oliver  ja Alvar Heikkala
Musiikin johto ja sovitukset Altti Uhlenius ja Jussi Hongisto
Koreografiat Jari Hämäläinen
Valo – ja äänisuunnittelu Severi Haapala
Puvustus Sinikka Zannoni
Lavastus Heini Maaranen

Esitykset

Ennakko to 16.11. klo 19
Ensi-ilta pe 17.11. klo 19
La 18.11. klo 16
Su 19.11. klo 13
Su 19.11. klo 17
Ma 20.11. klo 19
To 23.11. klo 19
Pe 24.11. klo 19
La 25.11. klo 16
Su 26.11. klo 15