NYT ON KOVA! Tornion Kivirannan  vanhan autotallin henki palaa The ORPHANIN riemukkaalla sinkulla!

The Orphan

Power-pop-single I Found Me A Foe on pitkän linjan aktiivien The Orphanin eli Ossian Marttalan (Zacharius Carls Group, J.A. Mäki) ja Roku  Rousun (Fernet Underground, Moses Hazy, Morley) ensimmäinen varsinainen yhteistyö.

Molempien musiikillinen polku alkoi aikanaan samasta autotallista Tornion Lohikentäntieltä. Kansallista mainetta Ossian on kerännyt  Zacharius Carls Groupin ja Roku Moses Hazyn liiderinä, minkä jälkeen ystävysten tiet ovat  risteilleet ja kulkeneet  rinta rinnan kerran jos toisenkin sittemmin oululaisen rock’n’rollin sivupoluilla.

Nyt kaikkien kuultavissa on kaverusten räväkkä I Found Me A Foe ja The Orphan kertoo, että tulossa on kokonainen albumi, täynnä  säkenöivää indiepoppia.

The Orphan ja Roku Rousu Oulun Letkun puistossa

Legendaarinen autotalli Kivirannalla, jonka suojasta valtakunnaliseen tietoisuuten nousi myös Jukka Poika

-Viimeisen vuoden mittaan meille kehkeytyi hieno tiistainen kahvitteluperinne. Kokoonnuttiin Pentti Amoren luo Wolfbeat Studiolle yhdessä Penan, Rokun ja Ray Katzin kanssa, kunnes yhden kerran jätkät ilmoitti, että nyt ne Orphanin biisit äänitetään pois kuleksimasta. Niitä oli jo kertynyt aikamoinen läjä, koska emo-bändini  Zacharius Carls Group on toistaiseksi deaktivoitu.

-Wolfbeatin ollessa sitten muuttopuuhissa me Rokun kanssa räiskittiin hieman vapaammin ja  tehtiin odotellessa albumillinen biisejä. Eka siitä satsista on I Found Me A Foe, mutta toinenkin levyllinen biisejä, jotka vaatinevat hieman laajempaa maisemointia, ovat odottamassa vuoroaan.

Harvakseltaan keikkaileva The Orphan esiintyy ensimmäistä kertaa tuoreella bändikokoonpanollaan 16.05. Oulun 45 Specialissa paikallisen skeittikaupan Real Dealin tukikeikalla. Toivotaan että pian Torniossakin!

”I Found Me A Foe  on henkinen kasvutarina ja eräänlainen kiitoskirje, ellei jopa rakkauslaulu, viholliselle. Sillä jos opit ystäviltä jotain, niin viholliselta opit loput.” (The Orphan)