NINA MYAlta syksyllä Our Time-albumi ja keväällä Etta James-tribuutti

https://www.youtube.com/watch?v=XpT81up9fGM

Torniolaislähtöinen jazzlaulajatar  Nina Mya  vietti viime talven New Yorkissa. Hän opiskeli Manhattan School Of Musicissa ja suurkaupungin  jättäessä  purkitti levyn, joka on saanut nyt nimekseen Our Time.

NinaMyaEPPiakkoin ilmestyvältä levyltä on koottu teaser, joka osoittaa Ninan palanneen, sähköisen debyyttialbuminsa Flying Solon jälkeen, jazzin perusasioiden äärelle. Kuulostaa, että tulossa on levy, joka vie vanhan ajan  savuisten jazzklubien tunnelmiin, jossa laulajatar oli kuningatar.

– Ideana oli, että musiikki hengittää ja mitään ei tehdä liikaa tai yli, kertoo Nina, joka äänitti levyn Bunker-studiolla Brooklynissä yhdessä kolmen lahjakkaan muusikon Billy Testin, Marty Kenneyn ja Curtis Nowosadin kanssa.

Parhaillaan äitiyslomalla oleva Nina  sanoo, että Our Time-levyn tiimoilta hän yrittää järjestää Helsinkiin pari levynjulkistuskeikkaa ennen joulua, mutta kiertueeseen hän ei pysty.

– Muutaman muunkin keikan teen pääkaupunkiseudulla, mutta aika hiljaisena pidän keikkakalenterin ainakin syksyn. Keväälle on sitten suunnitelmissa Etta James – tribuuttia ison orkesterin  kanssa ja paljon esiintymisiä oman bändin kanssa, Nina Mya (Höynälä) lupaa.