NIGHTWISH Oulun Qstockkiin

Nightwish14Ensi kesänä 13. kertaa järjestettävän Oulun Qstock-festivaalin lauantain pääesiintyjäksi on vahvistunut kotimaisen metallimusiikin kärkinimi Nightwish.

Nightwish on parhaillaan studiossa äänittämässä keväällä julkaistavaa kahdeksatta albumiaan, ja kesän myötä yhtye lähtee pitkälle Euroopan-kiertueelle. Kiteellä vuonna 1996 perustettu Nightwish on kansainvälisesti menestynein suomalainen yhtye, sen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Oulussa Nightwish nähtiin viimeksi loppuunmyydyllä Club Teatrialla vuonna 2012.

– Nightwishin saaminen Qstockiin on mahtava juttu. Luvassa on todella upea show pimenevässä lauantai-illassa, festivaalijohtaja Mikko Forstén hekumoi.

Esiintyjäjulkistuksen myötä Qstock tuo myyntiin odotettuja joululippuja. Kahden päivän joululiput ovat myynnissä perjantaina 5. joulukuuta klo 9.00 alkaen, ja myynti jatkuu uudenvuodenaattoon saakka.

Joululippuja myyvät Lippupalvelun toimipisteet kautta maan, Osuuskauppa Arinan Prismat Oulussa, Kempeleessä, Kemissä ja Torniossa sekä DNA Kauppa Oulun Ideaparkissa. Lipun hinta on 95 euroa, Lippupalvelussa hintaan lisätään palvelumaksu. Lisäksi useista Oulun alueen hotelleista on saatavilla lippu-majoituspaketteja lahjakortteina. Tarkemmat lippu- ja majoitustiedot löytyvät festivaalin kotisivulta osoitteesta www.qstock.fi

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 24.–25.7.2015. Qstock on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista festivaaleista. Se on ollut loppuunmyyty jo kahtena vuotena peräkkäin keräten 30 000 juhlijaa kahden päivän aikana.