Musiikkipedagogi Hannu Heikkala kuunteli NINA MYAN uuden Our Time-levyn
NinaMyaEP

Nina on omistanut Our Time-albuminsa heinäkuussa syntyneelle esikoispojalleen. Omien laulujen lisäksi levyllä on mukana myös Herbie Hancockia ja Wayne Shorteria.

NINA MYA: Our Time

LEVYarvioNina Mya, joka on ponnistanut musiikkimaailmaan Torniosta, on tehnyt New Yorkin reissullaan yhden hienoimmista j a z z levyistä, mitä itse olen kuullut.

Levyn miksaus ja soundi on kerrassaan loistavaa.

Kuunnellessa vaivuin enemmän nautiskelemaan ja fiilistelemään sen enempää analysoimatta.

Melodinen ja osaltaan hillitty teos, jossa improvisointi pysyy mielestäni tyylitajuisesti ja oivallisesti hallussa.

Nina laulaa mielettömän kauniisti, mutta kyllä häätyy nostaa hattua myös koko bändille.Tällä levyllä kaikki muusikot on yhtä, mikä on hämmentävää ja mukaansatempaavaa.

Harvoin levyille saadaan tallennettua sitä fiilistä ja flowta, mitä livenä usein kuulee. Ostakaa Ninan levy niin tiiätte mistä puhun ja käykää kuuntelemassa häntä livenä. Hienoa Nina!

Hannu Heikkala

Hannu Heikkala

HANNU HEIKKALA on Helsingissä vaikuttava musiikkipedagogi. Valmistuttuaan Metropoliasta hän on opettanut muun muassa Pop & Jazz Konservatorio Lappiassa pianonsoittoa. Pääkaupunkiseudulla Hannu on soittanut yhtyeissä Haajanto Quartet, Hammond Trio, Vesterinen Yhtyeineen, Welma Kelly Trio, Round Corners´s ja Art of the Electric Trio. Nykyään hänelle ammattimuusikkous on taka-alalla, mutta musiikki kuuluu edelleen vahvasti elämään keikkojen ja musiikin säveltämisen muodossa. Hannu on tunnettua torniolaista Heikkalan musiikkisukua.