MUSAMESSUT TORNIOSSA; klinikoita, livemusaa ja soittimien ja merilappilaisen toiminnan esittelyä

 

 

 

 

 

 

 

Tornion Musiikkitalolla tapahtuu lauantaina 18.3. klo 11.00-17.00, kun Tornion Musiikki  ja Pop & Jazz Konservatorio Lappia yhdistävät voimansa ja järjestävät yhteistyössä  ensimmäiset Musamessut Torniossa.

Paikanpäällä on musiikkilaitteiden maahantuojien edustajia esittelemässä tuotteita. Ohjelmassa on myös klinikoita ja livemusiikkia. Muun muassa tunnettu basisti Jan-Olof Strandberg pitää messuilla sähköbassoklinikan, suomeksi ja ruotsiksi. Mukana on myös torniolaislähtöinen muusikko Hannu Heikkala, joka esittelee Roland-kosketinsoittimia.

Tornion Musiikki ja Konservatorio Lappian opetus ovat tietysti näyttävästi esillä, mutta myös muut paikalliset toimijat ja yhdistykset pääsevät esittelemään toimintaansa. Mukaan ovat jo ilmoittautuneet Riverside Jazz,  Tornion Nuorisotoimen musahanke, Jukka Lammisen yksityinen musiikkikoulu. Svefi Haaparannalta ja Rymy ja Factori-hanke Kemistä.

Musamessut Torniossa ovat siis loistava mahdollisuus käydä katsomassa ja kokeilemassa soittimia ja kuulemassa, mitä merilappilaisilla musiikkitoimijoilla on tarjota.

Messuille on kaikilla vapaa sisäänpääsy.

Live-esiintyjistä mainittakoon muun muassa taidokas kitaraduo Ruokangas-Hako-Rita

Soitinesittelijät, basisti Jan-Olof Strandberg ja kosketinsoittaja Hannu Heikkala, työnsä ääressä