MONSTERIMIEStä kävi viikossa katsomassa parisataa ihmistä

LORDIlööpitVaikka tornionvojakkalalaisen Antti Haasen ohjaama ja käsikirjoittama Monsterimies-dokumentti on saanut kriitikoilta järkeään positiiviset arviot, suureen yleisöön se ei ole purrut.

Ensi-ilta-viikonloppuna elokuva keräsi alle 500 katselijaa ja tänä päivänä ilmestyneen Suomen elokuvasäätiön tilaston mukaan kuluneella viikolla kävijöitä on tullut parisataa lisää. Kokonaismäärä on nyt 699.

Edes Mr Lordin kohuttu tiedote  ei ole saanut ihmisiä liikkeelle. Antti Haase arveli, että sen vaikutus on jopa päinvastainen ja pitää Lordi-fanit poissa elokuvateattereista. Tässä ohjaajan vastine kohuun.

Dokumenteistä puhuttaessa, Monsterimies kulkee kuitenkin keskitason yläpuolella, eikä ole mahdottomuus, että se ajan myötä ylittää kävijöissä tänä vuonna eniten medianäkyvyyttä saaneen, Tuukka Temosen Presidentintekijät, jonka ensi-ilta oli 14.3. ja katsojaluku on  10 586.

Tämän viikon APU-lehdessä on tulossa tuhti lukupaketti Mr Lordista, josta selvinnee myös hänen kitkerä suhtautuminen Monsterimies-elokuvaan.

Monsterimies-arvioita: RytmiDomeHelsingin SanomatKouvolan SanomatViitasaaren SeutuIltalehtiIltasanomatEpisodiÄKS