Missä Hellälä? Lavoille palaavan Jenni Vartiaisen ainoa Pohjois-Suomen keikka Oulussa!

Jenni13Tornion Hellälään on kovaa vauhtia nousemassa Toranda-viihdekeskus. Avajaisajankohdaksi oli suunniteltu marraskuuta ja tähtiesiintyjäksi pitkältä keikkatauolta palaavaa Suomen suosituimpiin artisteihin kuuluvaa Jenni Vartiaista.

Tuore lehdistötiedote kertoo kuitenkin, että Jennin ainoa Pohjois-Suomen keikka ennen ensi kevään kiertuetta on 30.marraskuuta viidettä kertaa järjestettävässä Pikkujoulu Piknikissä Ouluhallissa Popedan ja Anna Puun kanssa. (www.piknik.fi)

Toranda190813

Viihdekeskus Toranda rakentuu Tornion Hellälään

Myös Jennin keikkamyyjä Jake Hannula vahvistaa asian, ettei Vartiaista nähdä marraskuussa Torniossa, joten jäännityksellä jäämme odottamaan löytyykö avajaisiin samantasoinen korvaaja.

Muutama päivä sitten Jenniltä ilmestyi Mariskan sanoittama Junat ja naiset-sinkku ja siitä Islannissa kuvattu video. Uusi albumi tulee ulos 4. lokakuuta.

Yli kaksi vuotta hiljaiseloa viettänyt laulaja on hionut uutta musiikkia kaikessa rauhassa. Jennin edellinen albumi Seili oli uskomaton menestys. Levyä on tähän mennessä myyty yli 153 000 kappaletta. Albumin suurimmiksi hiteiksi nousivat: En haluu kuolla tänä yönä, Duran Duran ja Missä muruseni on.

Jenni teki myös kotimaista musiikkihistoriaa voittamalla vuoden 2011 Emma gaalassa seitsemän palkintoa.

Katso Jennin  syksyn kiertueeen kaikki paikkakunnat täältä.