Miksi poppari MARKUS KRUNEGÅRD pörräsi keväällä Pellossa?

MarkusKjinderRuotsalaispoppari Markku Krunegård liikkui kuvausryhmän kanssa keväällä Pellon maisemissa.

Hänen äitinsä kotitanhuvilla Mämmilässä kuvattiin seitsenosaista tv-sarjaa Krunegård och Jinder på turné, jonka  avausjakso on 20.5. Ruotsin  SVT (Play och Edit)-kanavalla.

Idea sarjan luojalle Agnes-Lo Åkerlindille tuli Markuksen lohkaisusta eräässä haastattelussa, että Little Jinder esittää mielikuvituksettominta poppia, mitä hän tietää. Ohjelma kertoo siitä, mitä tapahtuu, kun ”ei-parhaat kaverit” lähtevät yhteiskiertueelle.

Facebookissaan Little Jinder varoittelee, mitä tuleman pitää: ” Nauttikaa minusta nyt, ennen kuin jätän kotimaani ja suljen kaikki sosiaaliset mediat loppuelämäksi.”

Molemmat ovat arvostettuja ruotsalaisartisteja. Little Jinder palkittiin esikoisalbumistaan viime vuonna Grammis-palkinnolla kategoriassa Årets Pop, kun taas Markuksen ura on jo viiden sooloalbumin mittainen. Ensimmäinen albumi oli nimeltään Markusevangeliet vuonna 2008. Suomea hän on kiertänyt Laakso-yhtyeensä kanssa, mutta sooloartistina hän on tehnyt vain pistokeikkoja eteläisessä Suomessa.

Se tosin korjaantuu kesällä, kun hän saapuu pohjoiseen juhannuksen viettoon ja esiintyy 18. kesäkuuta kitaransa kanssa Pellossa Pykeväpuistossa.