MIKA JEFREMOFFIN seuraavan singlen julkaisee legendaarinen Tatsia Musiikki

MikaJefremoffYli kolmekymmentä vuotta toiminut tanssimusiikin laatumerkki Tatsia Musiikki julkaisee Mika Jefremoffin seuraavan singlen Kurjet jo palatkaa.

Hyvin tähän vuodenaikaan sopivan laulun on säveltänyt Reijo Määttä, sanoittanut Reijo Päkkilä ja sovittanut Pauli Ruuskanen.

Mika seuraa  toisen torniolaisen laulajan, ikivihreän Esko Rahkosen jalanjälkiä, joka levytti parhaat levynsä Tatsialle.

Teuvo Nummelan johdolla yhtiö on julkaissut parisataa CD-levyä, plus vinyylit ja kasetit päälle. Tatsian ja samalla Lapin eniten myyty albumi  on Souvareiden Sinisenä Lintuna Haluaisin Lentää, jonka myynti ylitti pari vuotta sitten sadantuhannen rajan.

Viime vuosina Tatsia on keskittynyt CD-levyjen sijaan enemmän karaokelevyjen tuottamiseen ja sitä kautta Mikakin sai jalkansa firman oven väliin. Viimeisimmällä Tatsia Karaokella ovat mukana kappaleet Virran tuomaa ja Rakkaus mua kutsui,  jotka löytyvät Jefremoffin viimeisimmältä omakustannealbumilta Aamuin ja illoin.

Radioissa pian soivalla Kurjet jo palatkaa-laululla ovat mukana  muusikot Jari ”Heinä” Nieminen, Jukka Lampela, Miri Miettinen, Vesa Norvanto ja Anne Sandberg.

Sinkku on makupala Jefremoffin tulevalta albumilta, jonka julkaisuaikataulun sanelee tietysti se, miten hänen käy Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailussa. Parhaillaan nettiäänestys on käynnissä ja Mikaa voi äänestää TÄÄLLÄ!