MIKA JEFREMOFFILTA vaihteeksi lattaria ja laulu etelän Rosasta

Mika Jefremoff on julkaissut sopivasti vapuksi menevää lattaria. Rosa on kertomus kuumasta ja tulisesta etelän kaunottaresta, joka panee lomailevan Suomi-pojan pään pyörälle. Sen  sävel on  Suomi-ikivihreiden mestarin Veikko Samulin ja sanat Timo Jokisen.

Kappale on toinen makupala Mikan kuukauden päästä ilmestyvältä kolmannelta albumilta, jonka julkkareita juhlitaan 4.6. Oulussa tanssiravintola Annassa & Albertissa.

mikaJ16Tulevan pitkäsoiton eka sinkkulohkaisu, maaliskuussa julkaistu, Lemmen tuulet on soinut tiuhaan radioaalloilla. Tällä hetkellä laulu komeilee Suomen radiotoimittajien laatimalla Tätä Suomi Tanssii-listalla sijalla neljä.

Niin kuin Mikan aiemmillakin levytyksillä, Rosa-kappaleella on näyttävä muusikkokaarti. Rovaniemeläisstudioa vetävä Pauli Ruuskanen, joka soittaa bassoa, on saanut levylle mukaan Kultaisen harmonikan voittajan  Heidi Imbergin (os.Haapasaari), kitaristi Jari Niemisen, kosketinsoittaja Vesa Norvannon, rumpali Miri Miettisen ja taustalaulaja Anne Sandbergin.

Pauli Ruuskasen StudioAlan lisäksi Mikan albumia on äänitetty Kemissä Kime Klemettisen ja Espoossa Jari Holman studioilla.