Mika Jefremoff julkaisee uuden albumin Tornion Suurpilkeissä

Viime kesänä Lapin tangokuninkaaksi kruunatun Mika Jefremoff in  toinen pitkäsoitto Aamuin ja illoin  julkaistaan virallisesti Tornion Suurpilkkien yhteydessä. Mika esiintyy Suomen suurimmassa pilkkitapahtumassa sunnuntaina 24.3. klo 13.30. ja klo 15.00. ja hänen uutta levyään voi ostaa tapahtuman yhteydessä laulajan singneerauksella.

Kaksi vuotta sitten ilmestyi Mikan esikoisalbumi Hetki lyö, sydän lyö, joka  sai runsaasti kiitosta kuulijoilta ja radiosoittoa ympäri Suomen.

Iskelmämusiikkiin erikoistuneista kanavista esimerkiksi Radio Pookissa, hänen esikoislevyn lauluja toivotaan edelleen päivittäin. Kappaleet ovat soineet tiuhaan myös Alajärven Järviradiossa, jossa kuuntelijat äänestivät useamman levyn raidoista Top5- kilpailun parhaaksi . Lisäksi tamperelaisen Radio Musan kokoamalle Tätä Suomi Tanssii-listalle ovat nousseet  esikoisen nimilaulu Hetki lyö,sydän lyö ja uuden albumin singlelohkaisut Tiikerihai ja Meripojan vapaapäivä.

Vasta viitisen vuotta torniolainen  on laulanut tosissaan. Ahkera harjoittelu on kuitenkin tehnyt tehtävänsä ja ammattinsa osaavan opettajan Kansallisoopperan tenori Aki Alamikkotervon johdolla hänen äänensä on saanut aivan uuden pehmeämmän soinnin.

Aamuin ja illoin on hänen toinen albumi.Mukana on uutta suomalaista iskelmää ja tanssimusiikkia, joukossa muutama vanha helmikin.

Mikan suuren suosikin Olavi Virran ohjelmistosta kuullaan kaksikin laulua Virran tuomaa ja Tiikerihai. Lisäksi levyltä löytyy upea tulkinta toisen kruunaamattoman tangokuninkaan Esko Rahkosen kappaleesta Välimeren tyttö.

Tuoreeseen Aamuin ja illoin-levyynsä kunnianhimoinen Mika on panostanut esikoisalbumia enemmän. Kuulijat saavatkin todella tuhdin paketin taidolla  ja tyylillä tehtyä suomalaista musiikkia. kaikkiaan 18 kappaletta, joita on  Mikan kanssa ollut tekemässä iso joukko suomalaisia huippuammattilaisia, niin lauluntekijöitä kuin  muusikoitakin.

Ennakkoon Aamuin ja illoin-albumia voi tilata Mikalta suoraan os. mika.jefremoff@gmail.com ja maistiaiset voit kuunnella alta