MIKA JÄRVINEN isännöi Rovaniemen Rockin` Christmas-jatkoja

MikaJarvinenVuosi sitten Johnny Kniga julkaisi Five Fifteen- ja Crazy World-yhtyeistä tutun muusikon Mika Järvisen perinpohjaisen kirjan Uriah Heep – Easy Livin’ (Ken Hensleyn vuodet 1970-1980).

Kun Uriah Heep saapuu 13. joulukuuta Rovaniemen Lappi Areenalle konsertoimaan Nazarethin kanssa, tottakai Mika on menossa mukana.

rockinchristmasRovaniemen Rockin`Christmas-tapahtuma on pääavaus entisten nuorten suuntaan. Samalla se on sijoitettu aikaan, jolloin turistit vierailevat sankoin joukoin Joulupukinmaassa. Eastwaystä kerrotaan, että konsertin lipunmyynti ennakkoon on ollut vilkasta.

Mika Järvinen vastaa konsertin jälkeen Pahan Kurjen jatkoista, joissa hän esittää akustisesti vähän harvinaisempia otoksia Uriah Heepin ja Nazarethin tuotannosta ja tottakai myös levittää Easy Livin`-kirjansa ilosanomaa sekä tietysti kertoo paljon juttuja Uriah Heepistä. Luonnollisesti paikalle odotetaan myös yhtyeiden jäseniä jammailemaan.

Viimeksi Uriah Heep on esiintynyt Pohjois-Kalotilla 2012 Vinterfestuka-tapahtumassa Norjan Narvikissa ja sitä ennen 2007 Tornion Twin City-festivaaleilla.

Mika Järvinen muistetaan aiemmin rockkirjailijana Led Zeppelinistä kertovan Jumalten vasara-kirjan suomentajana.