MEERI peukuttaa Monsterimiestä!
MeeriMonsterimies

80-vuotias Meeri on aina tsempannut Mr Lordia

Legendaarinen Meeri peukuttaa Monsterimiestä! Mr. Lordin kantapaikka Meerin Grilli Torniossa on itseoikeutetusti Monsterimies leffajulisteen ensimmäinen julkaisupaikka. – Legendary Meeri digs Monsterman! Mr. Lordi’s long time favorite place in Tornio, Meeri’s Grill, is rightly the first place where the film poster is published. (Lordi Documentary-fb)

Mr Lordi  piipahtaa Meerin Grillillä tuon tuosta Kemijokivarressa mökkeillessään.

Lordin myötä paikasta on tullut pyhiinvaelluskohde, joka jokaiselle Torniossa käyvälle nuorekkaalle matkaajalle on must. Kukapa ei haluaisi tietää, miltä maistuu Meeri Ponkalan kuulu tuplajättiamerikkalainen, jota Lordi kehuu muun muassa elämänkertakirjassaan. Tornion matkailumainoksissa Meerin Grilliä ei vielä valitettavasti näy, vaikka ajat, polvet ja kiinnostuksen kohteet muuttuvat.

Mr Lordi eli Tomi Putaansuu opiskeli medianomiksi Torniossa 1990-luvulla. Hän asui Leinikinkatu 5:ssä, josta on vain kivenheitto Meerin Grillille.  Kaupungissa hän sai  myös lempinimensä ja viimeisteli monsterihahmonsa. Lisäksi Lordilla on sukua  molemmin puolin rajaa, sillä hänen äitinsä on Arpelasta.

Meerin Grilli (x-Ponkalan grillikioski) sijaitsee Tornion Juhannussaaren Länsirannalla. Vanhan mainoksen mukaan: Avoinna melkein aina!