Median kommentteja MUSA-LAPPI-kirjasta.

MUSA-LAPPI-kirjan HINTA: 13€ (+postikulut 4€).  Saa kirjoittajalta ja Tornion Musiikista

Olen nöyrän kiitollinen ja yllättynyt, kuinka paljon Musa-Lappi-kirjani on herättänyt kiinnostusta pohjoisessa ja  kuinka moni on sen jo hankkinut itselleen.

Kiitettävästi apunani ovat olleet lappilaismediat. Eteläänkään en ehtinyt edes puffata kirjaa. Sen tekivät monet musiikkialan ihmiset, josta heille suuri kiitos.

Palaute on ollut kannustavan positiivista ja kritiikki rakentavaa. Vinkit myös huomioidaan, jos jatko-osa Musa-Lappi-Extra joskus ilmestyy.

Ehkä oli onni, ettei kirja ehtinyt joulumyyntiin, olisi ehkä hukkunut massaan. Nyt ensimmäisestä painoksesta on jäljellä enää muutama kymmmenen kappaletta. (AJ)

Alla muutamia Lapin sanomalehdistä poimittuja ja etelän musiikkitoimittajien lähettämiä kommentteja:

”Musa-Lappi on täynnä mainioita, hauskoja ja traagisiakin tarinoita. Juohevaa tekstiä. Mukana myös Lemmy, Chuck Berry, Hanne ja Slim Butler. Myös kuvaosasto on jymyisää ajankuvaa. Suosittelen. ” (Teppo Nättilä, Ylen Kantritohtori)

”Ohittamaton tietoteos kaikille lappilaisesta kevyestä musiikista kiinnostuneille.” (Jukka Rajala, Kuukkeli)

”Musa-Lappi on yksi kaikkien aikojen parhaita lukemiani musakirjoja. Paljon sellaista tietoa, josta useimmilla ei ole aavistustakaan. Kiitos, Arto!” (Pentti Teräväinen, Radio Musa, Tampere)

” Musa-Lappi on virkistävä muistutus menneiden vuosikymmenien eloisuudesta- ja pitkästä vaikutuksesta nykypäivään. Viihdyttävintä antia edustaa Motörhead-yhtyeen legendaarisen Lemmyn ottamukset Lapissa.” (Petri Laukka, Kaleva)

”Arto Junttila kaivaa monen-aikanaan jopa ”skandaalinkäryisenä” levinneen-pop-huhun alta faktat esiin ja oikoo myyttejä tässä mielenkiintoisessa lukupaketissa.” (Jari Pulsa, Uusi Rovaniemi)

”Aiheesta tiedetään vähän, joten kirja on tullut tarpeeseen.” (Juhani Similä, musiikkitoimittajalegenda)

” Fokus on ollut erityisesti Haaparannassa; Junttilan mukaan nimenomaan Haaparannalla on ollut suuri merkitys kevyen musiikin leviämisessä rajan yli muualle Lappiin.” (Marko Niemelä, Lapin Kansa)

”Mainio opus!” (Jukka Junttila, tietokirjailija ja levy-yhtiö Hiljaisten Levyjen perustaja)

HINTA: 13€ (+postikulut 4€)