MARKUS KRUNEGÅRD keikalle Tavastialle!

Pellon Mämmilän lahja Ruotsin poptaivaalle Markus Krunegård (äiti omaasukua Syväniemi) konsertoi Tavastia-klubilla keskiviikkona 8. lokakuuta. Liput keikalle ovat juuri tulleet myyntiin Tiketissä.

Markus nousi maineeseen Ruotsissa Laakso-yhtyeen keulahahmona. Sittemmin pienten piirien indie-suosikista ruotsalaisartistien ykkössarjaan kohonnut Krunegård on keskittynyt kollegoidensa Håkan Hellströmin ja Lars Winnerbäckin tavoin räväkkään ja vaihtoehtorockista ammentavaan soolouraansa sekä monipuolisiin tuotantotöihin. Uransa aikana Krunegård on levyttänyt niin ruotsiksi, englanniksi kuin myös suomeksi. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Andreas Kleerupin, Veronica Maggion, Annika Norlinin ja Johnossin kanssa ja keikkaillut Lars Winnerbäckin ja Kentin lämppärinä.

Varsinkin kaksi viimeistä Markus Krunegård -albumia, Ruotsin listaykköseksi vuonna 2012 noussut Mänsklig Värme ja äskettäin julkaistu Rastlöst Blod, ovat vieneet miehen suosion aivan uudelle tasolle. Edellisen kerran Krunegård on konsertoinut Suomessa loppuvuodesta 2012.