Markku Köngäs: ROBIN-konsertti pysyy Pikisaaressa!

Robin2Robin esiintyi viime keskiviikkona 25 000 fanille Helsinki Pop Showssa Olympiastadionilla.

Helsingin Sanomat kirjoitti: ” Jokainen oli täysin Robinin pauloissa. Innokkaimmat fanit jonottivat eturivin paikkoja jo sunnuntaina, ja nuorimmat olivat vielä syli-ikäisiä. Desibelirajat menivät rikki fanien kiljumisen, eikä musiikin takia. ”Kaikki kiljuvat, vaikka kukaan ei nää mitään”, voivotteli eräskin ohikulkeva pieni poika.”

Kuukauden päästä 7. elokuuta teinisensaatio valloittaa piskuisen Tornion Pikisaaren. Tulossa on kaikkien aikojen yleisöryntäys. Useimmat järjestäjät muistelevat, että saaressa on ollut aiemmin parhaimmillaan yhtä aikaa tuhat ihmistä, muttei koskaan useampaa tuhatta.

Pari viikkoa sitten Väylän Pyörre epäili, mahtuvatko kaikki halukkaat Robin-fanit Pikisaareen, kun ennakkoliput oli lähes loppuunmyyty. Silloin konsertin järjestävä Markku Köngäs Eventworksistä ilmoitti saaren maksimikapasiteetiksi 1800, mutta nyt hänellä on uutta, iloista kerrottavaa.

– Saimme turvakuvat ja neuvoteltua asiasta päättävien kanssa kapasiteetin ylöspäin eli alueelle saadaan ottaa nyt lähes 4000 henkilöä.

Näin Robin-konsertti pidetään Pikisaaressa, eikä paikan vaihtoon ole tarvetta.