Magnum Live-firmalle vetovastuu Tornion TWIN CITY-festivaalista

magnumliveLänsirajan monipuolisen Twin City-festivaalin artistivalinnoista päättää jatkossa Magnum Live. Tähän asti pääasiallisen vastuun kaupunkifestivaalista kantanut Reijo Angerian vetämä Tornio City Hotel Oy huolehtii jatkossa vain tapahtuman anniskelun järjestämisestä.

Reijo Angeria on tehnyt Magnum Liven  kanssa jo pitkään yhteistyötä artistihankintojen kanssa, joten luottamus on pitkää perua. Päätös ei ollut siis Reijolle vaikea, sillä näin hänelle jää enemmän aikaa ravintolamaailmojensa kehittämiseen ja luovaan ideointiin, hyvinä esimerkkeinä Eeva Kaulasen kanssa perustettu Tower-ravintola Ylläksellä ja Tornioon tuleva Iisakki Mustaparta-kapakka.

TWIN14Magnum Liven pohjoisen edustaja Kari Hoikka kertoo, että tulevan kesän Twin City-festivaalin ohjelma julkistetaan helmikuussa. Mitään järisyttäviä muutoksia ei ole tulossa.

-Pääosassa ovat edelleen kotimaiset artistit, mutta jos jotain mielenkiintoisia kansainvälisiä nimiä tarjotaan järkevään hintaan niin tietysti harkitaan, hän lupaa.

Magnum Live Oy on 100%:sti kotimainen ohjelma- ja tapahtumatoimisto. Sen palkkalistoilla on 30 täyspäiväistä ammattilaista ja samanmoinen freelancereita. Firmalla on toimipisteet  Vantaalla,  Turussa ja Rovaniemellä.