Maggie Reilly Ouluun lokakuussa

MaggieReillySkotlannista kotoisin oleva laulajatähti Maggie Reilly tekee syksyllä julkaistavan Heaven Sent -albumin myötä lokakuussa viiden konsertin mittaisen kiertueen Suomessa. Oulun Teatriassa laulajatar esiintyy lauantaina 26. päivä lokakuuta.

Maggie Reillyn ura on polveillut 1970-luvulta lähtien monipuolisena. Parhaiten hänet tunnetaan sellaisista ikimuistoisista hiteistä kuin Moonlight Shadow, Every Time We Touch, To France ja Family Man.

Laulajattaren musiikillisiin yhteistyökumppaneihin on kuulunut mm. Karl-Heinz Stockhausen, Mike Oldfield ja Pink Floydin Dave Gilmour, joiden kanssa Reilly on duetoinut ja tehnyt musiikkia.

Reilly on uransa aikana esittänyt myös jazzia sekä funkrockia eri kokoonpanoissa, ja vuonna 2006 julkaistulla Rowan-albumilla hän haki innoistusta skottilaisesta ja englantilaisesta kansanmusiikista.

Reillyn viimeisin studioalbumi, vuonna 2009 julkaistu Looking Back, Moving Forward sisältää uudelleentulkintoja Reillyn kappaleista. Uuden, syyskuussa 2013 päivänvalon näkevän Heaven Sent -albumin kerrotaan olevan tyyliltään uskollisesti ”Maggie Reillyä”.

La 26.10 Oulu, Teatria, Klo 20.00 (ovet klo 19.00), Liput alk. 38,50€ Lippupalvelusta