Live: RAJ-RAJ BAND…feels good!

Raj-Raj Band: Hasse Notsten (vas.), Ulf Nygård, Fredrik Hangasjärvi, Simon Wilhelmsson, Rolf Digervall ja Thore Wilhelmsson

RAJ-RAJ BAND 30.3. Haparanda Folkets Hus Ruotsi

Tornionlaaksolaisen menestystarinan Raj-Raj Bandin 20-vuotiskonsertti oli täysihoitoa päästä varpaisiin. Täydet penkit ja tuolit  hytkyit hyvääoloa ja kolotukset jäit kaikila kotia.

Muutama vuosi paussia, kun olen heitä viimeksi nähnyt ja kuullut ja äijät tulevat entistä kovemmalla draivilla! Uskomatonta!

Huumori on maailman kaunein kukka! Sitähän se on. Rolf Digervallin vallattomat henkilöhahmot ja Hasse Notstenin pohjaton vitsireppu ja hyvin komppaava muu bändi, josta välittyy, että heillä on oikeasti hauskaa lavalla ja sehän tarttuu myös yleisöön. Kaikkia nauratti ja hymyilytti.

Paitsi viihdyttävällä ja uudistuneella showllaan, Raj-Raj Band yllätti myös musiikillisesti. Välillä musiikki siveli somasti sölkää ja välillä löi tuoreella saunavastalla ja sai veren kiertämään. Poimintana vain yksi suosikkibiiseistäni Jirga. Livenä instrumentaali oli kasvanut, saanut lihaa luitten ympärille ja  lanteet liukkaiksi ja jos bändi olisi antanut mennä, pakko olisi ollut lähteä joramaan, sen verran vahva tanssiinkutsu siinä oli.

Ehdottomasti kannatti piipahtaa Haaparannalla. Tunnen taas kuuluvani maailman onnellisimpaan kansaan ja nyt jaksaa taas odottaa aurinkoista kesää.

Arto Junttila