Lisäkiinnitys ja muutos Rovaniemen ISKELMÄKESÄ-tapahtumaan
Tilhet16

Tilhet, pajut ja muut

Perjantaina ja lauantaina 22.-23. heinäkuuta Rovaniemen Ounaspaviljongilla järjestettävä IskelmäKesä -tapahtuma on kiinnittänyt kotimaisen musiikkikentän puhutuimpiin ja seuratuimpiin tulokkaisiin nimetyn Tilhet, pajut ja muut -yhtyeen ohjelmistoonsa perjantaille. Samana päivänä Jorma Kääriäisen esityksen puolestaan korvaa viihdetaivaamme kärkinimiin noussut Jonne Aaron, tuttu myös Vain elämää-tv-sarjasta ja Negative-yhtyeen keulakuvana.

jonneaaron1

Jonne Aaron

 Tulevaisuuden suurnimeksi hehkutettu Tilhet, pajut ja muut on suuritunteista, folkilla höystettyä popmusiikkia soittava kuusimiehinen yhtye, jonka radiosoittolistoilla esittäytyneen Puuhevonen -singlen on kuvailtu olevan ”kuin luotu yhteislaulettavaksi festareilla”. Tammikuussa julkaistu debyyttilevy on sekin saanut osakseen varauksetonta kiitosta.

Heleä-äänisen laulajatar Anna-Sofia Tuomisen luotsaama Tilhet, pajut ja muut ei ole niin kuin muut. Vuonna 2010 perustettu turkulaislähtöinen yhtye yhdistelee folkin raikkautta popin tarttuvuuteen ja rockin tunteikkuuteen ainutlaatuisen kiehtovalla tavalla, mausteinaan tuttuja kaikuja, makuja ja tuoksuja.

Luonnon elementtien nimeen vannova yhtye on lyhyessä ajassa raivannut tietään kotimaisen popin uuteen kärkikaartiin, tyylillisesti ”jonnekin vanhan hyvän ajan iskelmätähtien, Ultra Bran, Egotripin, Anna Puun ja Matti Johannes Koivun välimaastoon”, kuten yhtyeen laulunkirjoittaja Juho Hoikka toteaa.

Yhtyen muodostavat Anna-Sofia Tuominen (laulu), Juho Hoikka (kitara, sävellys ja sanoitus), Pauli Halme (sähkökitara), Henri Lyysaari (piano), Timo Sihvonen (basso) ja Juhana Kiiski (rummut). Tilhet, pajut ja muut -nimisen esikoisalbumin on tuottanut Sampo Haapaniemi, joka tunnetaan yhteistyöstään useiden huippunimien  – muun muassa Vesa-Matti Loiri, Samuli Edelmann, Olli Lindholm, Suvi Teräsniska, Yölintu – kanssa. 

 Ensimmäistä kertaa järjestettävä IskelmäKesä Rovaniemi on aikuiselle yleisölle suunnattu tasokas kaksipäiväinen tapahtuma, jonka järjestää alan kokenut ja arvostettu toimija, Himos Juhannus -tapahtumasta vastaava N.C.D. Production Oy.

Perjantai 22.7.2016 klo 18.00-02.00:              

Jari Sillanpää
Laura Voutilainen
Matti & Teppo
Jonne Aaron
Tilhet, pajut ja muut

Lauantai 23.7.2016 klo 18.00-02.00:               

Eppu Normaali
Finnhittien Kuninkaat (Tapani Kansa, Danny, Frederik)
Neljänsuora
Ressu & Jussi

Liput:

1-päivän lippu 39,90e
2-päivän lippu 69,90e

Hinnat sisältävät palvelumaksun ja alv.

Lipunmyynti:

  • Lippupisteen palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti, puh. 0600 900 900 (1,98 €/min + pvm)
  • Tiketin palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti puh. 0600 1 1616 (1,78e/min + pvm)

Lisätiedot: www.iskelmakesa.fi/rovaniemi