Lisää Tattoo-vahvistuksia: Knucklebone Oscar, Greedy Pig ja Ultimate Mobile Punishment

Hardcore Superstarin lisäksi ensi helmikuun Lapland Tattoo Weekendissä (8. -9. 2. 2013) Torniossa tullaan näkemään myös maaninen, bluesmausteisen rock`n`rollin tuuliviiri helsinkiläinen Knuclebone Oscar ja paikalliset tykinkuulat Greedy Pig  ja Ultimate Mobile Punishment.

Missä Knucklebone Oscar esiintyykin, sitä odotetaan kauhunsekaisin tuntein. He,  jotka ovat nähneet bändistä Oskari Pastilan tekemän tuoreen dokumentin Knucklebonehead,  kehoittavat keikkajärjestäjiä olemaan varuillaan, sillä pahaa jälkeä syntyy, kun tämä porukka on liikkeellä.

Paneeko yhtye tarunhohtoisen Tornion kaupunginhotellin päreiksi  vai käyvätkö sovinnolliseen painiin, kuten Esa Pakarinen ja Jorma Ikävalko paikassa muinoin yöpyessään, jää nähtäväksi.

Lavalla kuitenkin satavarmasti riehutaan ja remutaan. Yhtyeen musiikkia on kutsuttu ADHD-bluesiksi ja sen keskushahmo on metsähakkurin lailla melskaava  Oskari Martimo.

Oskari osaa revittää ja raastaa kitaraansa kuin riivattuna. Nuotteja hän tiputtelee säälimättömällä ilkeydellä ja viilettää yleisön joukossa maanisella draivilla kuin maantiekiitäjä.

Martimo  näyttää coolilta kuin entisaikojen mafioso ja keittää myrkkylientä kuin pahimman sortin voodoomies. Hän ei hymyile, ei puhu, mutta jättää aina paikkakunnalle jälkensä ja useasti järjestäjältä lähtee lasku perästä.

Oskari ei ole ollut entisensä sen jälkeen kun bluessalama iski häneen 16-vuotiaana.

– Se oli Buddy Guyn STONE CRAZY ja olin myyty. Buddy on pysynyt ykkössuosikkina. Vihainen kitaristi, showmies ja kova lavakarisma. Siinä miehessä on kaikki, lataa Oskari Martimo ja listaa muiksi sankareikseen muun muassa Hound Dog Taylorin, Elmore Jamesin ja BB Kingin.

– Myös Screamin` Jay Hawkins uppoaa esiintyjänä, muttei muusikkona. Lisäksi ukon kuuhulluus kiinnostaa.

 ”Lapland Tattoo Weekend painottuu tänä vuonna kaupunginhotellin tiloihin. Vain päävieras Hardcore Superstar, ja tietenkin lämppäri Ultimate Mobile Punishment ovat lauantaina 9.2. Umpitunnelissa.

Liput myydään ennakkoon loppuun 30€:n kappalehintaan, jos kysyntää riittää. Jos ovelle jää, hinta on 40€.

 Hotellin puolella on tietenkin perjantaina ja lauantaina päiväsaikaan varsinaista tattoo-meininkiä ja klo 20 lähtien Knucklebone Oscar molempina iltoina ja lauantaina Greedy Pigin kanssa. Lippu on 13€.” (Antti Ylinärä)