Lätkäpunkkia Rollosta, OFFSIDE REIDARS!

Offside Reidars

Ensi perjantaina  julkaistaan levy, joka edustaa Suomen musaskenessä harvinaista lätkäpunkkia. Offside Reidars on kolmen kokeneen lappilaisen rockveteraanin Jari Mikkolan, Juha Tuiskuvaaran ja Jari Körkön uusi kokoonpano.

Yhtyeen debyytti-LP  julkaistaan 12-tuumaisena vinyylinä ja digitaalisena lähes kaikissa musiikin streaming-palveluissa. Levyn julkaisijana ovat yhteistyössä tamperelainen Hiljaiset Levyt ja rovaniemeläinen Roku Records.

Bändin kaikki soittajat ovat pelanneet jo useamman vuoden samassa rovaniemeläisessä puulaakijoukkueessa nimeltä Reidars, joka  on saanut jääkiekkopiireissä jo pienen kulttimaineen roiseilla mainostempauksillaan ja tapahtumajärjestelyillään. Pelillinen menestys on ollut varsin vaihtelevaa, mutta asenne ei ole hiipunut.

-Punk, ja erityisesti hardcorepunk on lätkän paras musiikillinen vastine, alleviivaa yhtyeen biisintekijä Jari Mikkola ja varoittaa huononkuntoisia, sillä yhtyeen vauhdikas ja hikinen musa  saattaa aiheuttaa ylimääräistä sydämentykytystä.

Offside Reidars oli juuri aloittanut keikkojen järjestämisen ensi kesälle, kun korona iski ja niinpä yhtye vetikin ensimmäisen keikkansa facebookissa livestreamina 9.5. tavoittaen yli 500 katsojaa, mikä on ekalle keikalle varsin hyvä katsojamäärä!

Yhtyeen laulaja-kitaristi Jari Mikkola on kokenut punk- ja indie-ympyröiden muusikko. Hänen pitkästä bändihistoriastaan löytyy sellaisia paljonkin levyttäneitä ja maailmaa kiertäneitä nimiä kuin Aivoproteesi, Greenhouse AC ja Desert Planet. Basisti Juha Tuiskuvaaran ja rumpali Jari Körkön taustalta löytyy kokemusta useista bändeistä, kuten muun muassa Yhteiskunnan Ystävät?, Polttoitsemurha ja Los Mogulos.

 Reidars-jääkiekkojoukkue: www.reidarshockey.com