Lassen piirtämä mainio Roots-juliste ensimmäisenä Väylän Pyörteessä!

Roots13a

Joka vuosi sitä odottaa Lasse Kataisen  piirtämää Roots `n River Blues-julistetta, sillä ne ovat aivan oma lukunsa suomalaisten festivaalijulisteiden joukossa.

Kataisen julisteet saavat hyvälle tuulelle, niin kuin varmasti monet maailman lapset, jotka ovat saaneet  kirjeen joulupukilta, joihin Lasse on kirjaillut hauskoja tonttu- ja eläinpiirroksiaan.

Nyt vuorossa on jo 15. juliste, eikä Katainen petä. Kuvaa ei ole kikkailtu tietokoneen näyttöpäätteellä, vaan siitä näkyy puhdas taiteilijan siveltimen jälki.

Tiedoksi kaikille, jos Rovaniemellä piipahdatte, Koskikadulla on  pub nimeltä  Koskikapakki , jonka seinältä kaikki Lassen julisteet löytyvät!

Graafinen suunnittelija   Katainen siirsi vuosi sitten Pieni mainostoimisto -nimisen yrityksensä Rovaniemeltä Tikkurilaan, muttei hän PartioLappia ole hylännyt. Joulupukinmaa on hänen arkipäiväänsä etelässäkin, sillä  hän on tehnyt jo muutaman vuoden perinteikkään ja suositun Partiolaisten  Adventtikalenterin. Lisäksi Lasse tekee paljon muita kuvituksia, kuten esitteitä, kortteja ja kirjakuvituksia.

Kataisen kohdalla täytyy myös muistaa, että lahjoja hänellä on myös ajankohtaisen sarjakuvan tekoon. Muun muassa Lapin Kansan sivuilta hänet muistetaan, mutta kaikkeenhan ei aika riitä.

RootsitPyhimmässäPaikassa!2

Lassen Roots-jullari löytyy, jopa pyhimmästä paikasta, Posiojärven rannalta