Lalli Mustakallio räppää Ylitorniolle

Nykyisin Rovaniemellä asuva Talonpoika Lalli on hivuttautumassa pikkuhiljaa Suomen sanansivaltajien eliittiin, mutta pohjoisesta matkanteko vain ottaa pidemmän ajan.

Lalli Mikko Henrikki Mustakallio on syntynyt Ivalossa vuonna 1989, mutta varttunut aikuiseksi Ylitorniolla. Hän on ammatiltaan talonrakentaja eli leipä tulee rakennuksilta ja räppi on rakas harrastus.

Lallin äiti on tunnettu kulttuurivaikuttaja ja tutkija Marja Mustakallio Mataringistä. Isä taas on taidemaalari Pekka Hermanni Kyrö, joka työskentelee Ivalon Rykimässä. Pariskunta on eronnut, mutta Lallin suhde vanhempiinsa on yhä lämmin. Sen kuulee räpistä Laula se laulu, joka kertoo heistä.
Lallilla on sana hallussa ja hänen menestykseen on helppo uskoa. Esikuvikseen hän on listannut J.Karjalaisen, Shaggyn, Nylon Beatin ja Tuomari Nurmion.

Roihu-lehdessä hän kertoi, mistä kaikki alkoi: ”Ensimmäiset riimit kirjoitin yläasteella samana päivänä kun pääsin kasiluokalta. Silloinen räppiposse Ylitorniolla oli HKM Mafia. Se on edelleen ainut oikea posse johon yhä kuulun. Edorf Ivalosta oli just voittanut räpin SM-kisat. Kuuntelin paljon Guerra Nortea, Ambassaa ja muuta suomiräppiä. Siitä se sit lähti kun kattoi jätkiä kun räppäsivät. Eka mun biisi oli Kirkkain tähti vuonna 2005. Se oli rakkauslaulu silloiselle tyttökaverille.”