Laatumerkki Turenki records julkaisee FREE RIDEN kolmannen albumin
FreeRidekansi16b

Free Riden kolmannen albumin kansitaide on Jussi ”Raimon poika” Pohjasen käsialaa

FreeRidelogo16Torniolaisen tykkitrio Free Riden kolmas albumi World Of Fools tulee kauppoihin 10. kesäkuuta, ensin CD:nä ja myöhemmin mahdollisesti vinyylinä.

Omakustanteiden jälkeen levyn julkaisee arvostettu, monipuolisen artistikaartin omaava Turenki records, jonka viimeisin suurmenestys on ollut Esa Elorannan pitkäsoitto Avoimet Tiet.
– Otettiin Turenki recordsiin yhteyttä, kun yhdellä tutulla oli kontakteja sinnepäin. Onneksi näin tehtiin, sillä siellä innostuttiin meidän musiikista.
Yksi jenkkidiili hylättiin sitä ennen. Homma meni liian hankalaksi ja jätettiin se toistaiseksi. Ehkä katsotaan myöhemmin, mutta nyt ollaan tyytyväisiä , kun päästiin hyvälle levymerkille, Free Riden kitaristi-laulaja Tapsa Ollonen sanailee.

Hän kertoo, että World Of Fools-levyn julkaisukeikkaa ei ole vielä virallisesti päätetty. Ainoa sovittu keikka ensi kesäksi on 30.7. Run to 60`s-tapahtumassa Kemissä, jossa voi kuulla myös yhtyeen uutta rumpalia Jari Pääkköä, joka on paukutellut aiemminkin Tornio-lähtöisissä bändeissä, Moses Hazyssä ja Zacharius Carls Groupissa. Yhtyeen basistina toimii tervolalaislähtöinen Juha Liimatta.

World Of Fools on purkitettu Ahti Kortelaisen TicoTico-studiolla ja levyltä on ilmestynyt maistiaisena videosinkku Til the end.