Kylpylähotelli Levitunturi järjestää Lapissa eniten livekeikkoja

LevitunturinkylpylahotellilogoTeosto on listannut Suomen eniten keikkoja järjestävät paikat.

Useampana vuonna peräkkäin kärkinelikossa ovat olleet laivat M/S Viking Grace, M/S Finlandia ja Baltic Princess plus lappilainen kylpylähotelli Levitunturi.

Vuonna 2014 TOP10-listalle pääsivät myös Molly Malone`s (Hki), Paapan kapakka (Tre), Ikaalisten ja Naantalin kylpylät, Bar Loose (Hki) ja Tavastia-klubi (Hki).

Kärkikymmeniköstä  jo näkee, että eniten keikkoja järjestettiin Helsingissä, mutta asukaslukuun suhteutettuna matkailukeskuskunnat Kittilä, Kolari ja Pelkosenniemi veivät voiton.

Gramex-lehden tiedon mukaan viime vuonna Suomessa kuultiin kaikkiaan 58 500 livekeikkaa, missä oli pudotusta edellisvuoteen kuusi prosenttia.

Kylpylähotelli Levitunturi on lappilaisista keikkapaikoista ansiotunut muutenkin, sillä Suomessa se on viimeisin järjestäjäraportööri -kunniakirjan saanut. Se annetaan taholle, joka raportoi ansiokkaasti tiedot tilaisuuksistaan. Näin varmistetaan, että myös musiikintekijät eli säveltäjät, sanoittajat ja sovittajat saavat työstään korvauksen. Huomionosoituksen jakajina ovat Teosto ry, Säveltäjät ja Sanoittajat Elvis ry, Suomen Säveltäjät ry sekä Suomen Musiikkikustantajat ry.
http://hotellilevitunturi.fi/