Kuuntele THE DRILLZIÄ Spotifyista ja mene keikoille!

The Drillz – cutting edge ! – The rhythm that simply makes ya feel Awright !!!

DrillzBand1500px

Pari vuotta sitten merilappilainen  superbändi THE DRILLZ  1990-luvulta teki komean paluun kitaristiensa Jari ”Päne” Pänttäjän ja Jari ” Keep rockin`” Raution johdolla.  Rytmiryhmäksi valikoituivat rumpali Michael ”Zeeki” Czech ja basisti Kari ”Kapi” Hämäläinen.

Ensi viikonloppuna yhtye nähdään pitkästä aikaa taas keikoilla 22.1. Oulun Petrellin Saluunassa ja 23.1. Kemin Ankkurissa.

Koko kansan kuultavaksi    on saatu myös Drillzin kolme Ahti Kortelaisen TicoTico-studiolla  taltioitua rock`n`roll-biisiä, jotka ovat kuultavissa nyt Spotifyissa osoitteessa: https://open.spotify.com/album/2RYfFaxcxUi9OpE71bUjAc

Drillzin kappaleista kahden, Babe dontcha gimme your wine ja Cool-headed woman, tekijä on torniolaisesta Battagliasta ja Alfasta tuttu Jake Voutilainen. Syystäkin Jake on kiitellyt yhtyettä jämäkistä versioista. Lihaa on saatu luiden ympärille ja kyllä  kulkee, rullaa ja rokkaa kuin Dr Feelgood ja Pirates, mutta tuhdimmin. Alunperin nuo biisit sisältyivät Alfa-yhtyeen promolevylle, joista Poko records poimi vuonna 1978 singlellä kappaleen Hey, hey,hey.

Kolmas  Drillzin taidonäyte on Nervous, josta on jalostettu omannäköinen. Ruotsalaisen kiiltokuvapoika Mikael Rickforsin biisi on muovautunut Perä-Pohjolan kivikasvojen koparoissa bensankatkuiseksi Teksas-rockiksi.

Drillzillä on toistaiseksi takana vasta puolisen tusinaa keikkaa, mutta vastaanotto on ollut innostunutta. Yhtyeen liveohjelmisto on hyvällä maulla valittua menomusaa, Dr Feelgoodista Rory Gallagheriin. Omiakin biiisejä on, mutta keikkasetti vedetään vielä coverpohjalta.

Alkunsa Drills sai 1990-luvun alun Tervolassa ja se esiintyi muun muassa vuonna 1995 ensimmäisessä Rovaniemen Roots`n River Bluesissa.

Yhtyeen kitaristi-Jarit tunnetaan paremmin yhtyeistä Greedy Pig ja Hot Rod Rhythm Boys.

PS. Spotifyin lisäksi Drillz-biisit kuultavissa  iTunesissa ja muissa musiikkipalvelimissa: Apple Music, Google Play, Deezer, XBox Music, Rdio, MixRadio ja Shazam.