Kuuntele pellolaista äijämusaa Karppisen veljeksiltä ja Volgogradilta
Technical Problems1

Technical Problems Akin Studio Olgassa

Pellolaisesta Karppisen veljesten 1990-luvun Bedrock-yhtyeestä syntyi maailmalla , tarkemmin Oulun  seudulla,  yhtye  Technical Problems, jolta ilmestyi  kesällä 2013 kokopitkä Done Deal ja nyt puuhataan jo toista albumia.

Makupala Ohtana Lake lupaa hyvää. Ainakin raskaan rockin ystävät ja soittajakollegat ovat järkeään olleet innoissaan uudesta materiaalista. Pitkäsoittoa Aki Karppinen lupaa loppuvuodesta tai alkuvuodesta 2015.

-Panostetaan  täysillä tähän levyyn. Ei pilata sitä hopulla, mies toppuuttelee.

Ohtana Lake kertoo tietenkin Pajalan kunnassa sijaitsevasta Ohtanajärvestä ja sen on kynäillyt Karppisen veljeksistä Tomi.

-Vietimä Ohtanajärvellä lapsuudessa paljon aikaa. Siellä asui sukulaisia. Hienot muistot ja hieno järvi, kaukana kaikesta. Kaippa se siitä ammentu Tomilla aihe biisiin, Aki arvelee.

Technical Problems: Jarno Rantala(laulu), Tomi Karppinen(kitara), Pasi Karppinen(basso), Aleksi Mella (koskettimet) ja
Aki Karppinen(rummut)

Kesällä Volgograd  purkitti Vain Elämää-kitaristi Peter Engbergin johdolla Kemissä Tico-Tico- studiolla uuden albumin, joka ilmestyy ensi keväänä. Ensimmäinen lohkaisu oli Silmät sidottuina ja nyt on julkaistu sinkku Lyöty mies.

VolgogradLyotymies

Aiemmin nimellä Hämärästä Aamunkoittoon esiintynyt yhtye on pärjännyt hyvin Radio Suomen Levylautakunnassa, nyt Jukka Koivumaan Lyöty mies-kappaleesta juontaja Tarja Närhi löysi Volgan lautturit-kööriä ja länkkärikitarakiljahduksia, laulaja Mikael Konttinen tykkäsi kappaleen tanssitemposta, mutta kaipasi riskinottoa esitykseen ja musiikkipäällikkö Jorma Hietamäki vertasi laulua Ihmisen ikävä toisen luo- ikivihreään.

Kaikkinensa, jos puhutaan keskiolutjazzista, raadin kommenttien perusteella, tarina elämän valttikortit käyttäneestä miehestä, määriteltäköön keskiolutkantriksi, mutta päättäkää itse ja kuunnelkaa Lyöty mies vaikka Spotifyista:

https://open.spotify.com/album/043QBCxLzb9XztG47MqLfU