Kuka muistaa PERTTI SALOVAARAN?

SalovaaraRadiomafian Salovaara Showssa! aikanaan menestykseen noussut Pertti Salovaara esiintyy Tornion Torandan Venetsialaisissa lauantaina 27.8. Tämä on hänelle comeback-keikka pohjoiseen, sillä mies on noussut lavalle Etelä-Suomessa useinkin, mutta näillä leveyksillä edellisestä vierailusta on jo parisenkymmentä vuotta.

Pertti Salovaara etsintäkuuluttaa Salovaara Shown! aikaisia fanejaan Pohjois-Suomesta.

Salovaara Showta kuultiin Radiomafiassa 90-luvulla ja se rikkoi silloin ennätyksiä kuuntelijaluvuissa. Parhaimmillaan yli 40% kaikista radion kuuntelijoista kuunteli Pertti Salovaaraa.

Puhelinsoitot olivat ohjelman suola ja hänellä oli lukuisia ns. vakiosoittajia ja muita faneja.

– Pertin ajatus Tornion keikan suhteen oli heti, että hän haluaisi tavata fanejaan Torandan Venetsialaisten yhteydessä. Niinpä järjestimme etsintäkuulutuksen ja toivomme, että mahdollisimman moni pääsee paikalle, sanoo tapahtumaa tuottava Lauri Salovaara.

Torandan Venetsialaiset järjestetään elokuun viimeisenä lauantaina. Klo 10-16 välillä tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy ja siellä on muun muassa pomppulinna, ilmapallotaikuri, peräkonttikirppis, kesähiihdon MM-kisat, vesikrossinäytös, flyboardnäytös ja paljon muuta koko perheen ohjelmaa. Iltatapahtumassa esiintyvät päälavalla Pertti Salovaaran lisäksi Reckless Love,  Teleks, Jorma Kääriäinen ja ruotsalainen vuoden 2011 Idol-voittaja Amanda Fondell .

Torandan Venetsialaisten (klo 18-02) liput ovat myynnissä Tornion ja Kemin Prismoissa hintaan 20€ (S-Etukortilla 18€) sekä osoitteessa https://www.seamchip.fi/toranda.