Kommentti: ARJA SIPOLALTA hitti viimeistään 2020!

ArjaSipola2011sinkku+Suomen ensimmäinen tangokuningatar Arja Sipola on vasta 60 vuotta. Kaikki on vielä mahdollista, sillä hän on laulanut  parhaat laulunsa 2000-luvulla.

Vuoden 2010 Seinäjoen tangomarkkinoiden finaalissa Sipola teki näyttävän paluun isolle estradille. Hän esitti  veretseisauttavan tangon  Taas lasken tiilten päät. Se oli Mika Jämsän säveltämä ja Kaje Komulaisen sanoittama tango, joka tuli toiseksi tangomarkkinoiden järjestämässä  tangosävellys- ja sanoituskilpailussa.

Ääni ratkaisi myös kymmentä vuotta aiemmin. Arja esitti ensi kertaa tv-ohjelmassa Huvin vuoksi Veikko Niittysen säveltämän ja sanoittaman tangon Rakkauden kaipuu. Arja sai tulkintaan syvyyttä ja elämänmakua ja  hyvää palautetta sateli runsaasti kuulijoilta.

Taas lasken tiilten päät ja Rakkauden kaipuu ovat molemmat samantyylisiä isoja lauluja. YouTubessakin ne ovat Arjan suosituimmat. Hän on dramaattisten laulujen tulkki, ei mikään dirlandaa-laulaja!

Iltasanomat otsikoi joku päivä sitten Elämä on riepotellut: Suomen ensimmäisen tangokuningattaren Arja Sipolan ura hiipui ennen aikojaan.

Miksi katsoa taaksepäin, sillä laskujeni mukaan Sipolan suurin hitti ilmestyy viimeistään vuonna 2020!

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun Arja kruunattiin tangokuningattareksi.  Vaikeuksien jälkeen on taas uusien voittojen aika.