KESÄKISSA BLUES kehrää Kemissä

olli ontronenlaajokiJärjestyksessään kuudes rytmimusiikki-iloittelu Kesäkissa Blues Kemissä 19.7. kuljettaa jälleen mukaan hyvän musiikin sanomaa Perämeren pohjukkaan. Luvassa on monipuolinen kattaus juurimusiikin eri laidoilta, jazzista, rokkiin, rytmibluesista souliin.

Tämän vuoden bändit ovat:

Olli Ontronen Mighty Shitty

Olli Ontronen tuo Mighty Shitty-kokoonpanonsa keikoille kovalla rytinällä. Ontrosen omasta salkusta kaivetut biisit tuovat roots-maailmaan jotain uutta; energistä raakaa voimaa ja tunnetta, unohtamatta grooven syvällistä vaikutusta. Useiden kansainvälisesti tunnettujen bluesartistien kanssa työskennellyt Ontronen vetää tehokkaalla ja teknisesti korkeatasoisella huuliharpunsoitolla pesäeron perinteiseen kitarapainotteiseen bluesbändiin. This must be heard!

Olli Ontronen (laulu & huuliharppu), Rauli Suuronen (basso & taustalaulu), Olli Estola (rummut) ja Tuomas Laajoki (kitara)

General Private

GeneralPrivate

Oululainen General Private edustaa juurevan soulahtavaa suomalais-amerikkalaista bluesrockia Oulujoen mutaisilta penkoilta. Välillä lipsahdetaan jopa skan ja garage-rockin puolelle mutta lopulta aina palataan äiti Bluesin turvallisiin helmoihin. Rennolla otteella, penkat pölisten, genrerajoja kunnioittamatta.

 Erick King (laulu), Isto Kokkonen (kitara), Harry Lievetmursu (rummut), Juha Liimatta (basso)

 

 

 

The Napkins

Napkins

The Napkins on yhdeksänhenkinen bändi Pietarsaaresta/Espoosta, joka soittaa omaa, retrovaikutteista soulmusiikkiaan. Yhtye on saanut inspiraationsa sekä musiikkiin että vaatteisiin svengailevalta 60-luvulta. The Napkins komeine torvisektioineen, kuplivine rytmeineen ja sydäntäkoskettavine melodioineen tarjoaa jokaiselle jotakin. Yhtye julkaisi ensilevynsä ”A better day” kesällä 2011, uusi levy on tulossa 2014.

Charlotta Kerbs (laulu),  Anders Sjölind (trumpetti), Torvald Lund (pasuuna),  Lubomir Ravelski (tenorisaksofoni),  Sebastian Back (baritonisaksofoni), Lukas Djupsjöbacka (kitara), Mats Ödahl (basso), Felix Holmberg (rummut) ja Daniel Hjerppe (rummut).

New Deal

NewDeal

 New Deal  soittaa  Hans Oldingin modernia jazzia,. Olding on nuori, mutta jo laajalti mainetta niittänyt ruotsalainen säveltäjä ja kitaristi, jonka jazzmusiikissa yhdistyy elementtejä mm. rockista ja latinalaisamerikkalaisesta musiikista. New Deal keikalla kuullaan sekä vauhdikasta riffittelyä että rauhallista tunnelmointia, kun kemiläisen Leo Louerannan kitaroima joukko esittää omat näkemyksensä Oldingin eleganteista sävellyksistä.

Leo Loueranta (kitara), Petteri Kuivala  (rummut),  Marja-Kaisa Villanen (saksofonit) ja Roni Helminen (kontrabasso)

Flyin` Blind

https://www.youtube.com/watch?v=Ty8A4bJjv3w#t=34

Flyin’ Blind on kemiläisten pitkänlinjan muusikoiden perustama uudehko kokoonpano. Yhteisenä nimittäjänä on Amerikan raitti ja sen varrelta löytyvä rytmimusiikin perinne.

Juha Kiuttu (kitara, laulu & huuliharppu), Michael Czech (basso), Tuomas Laajoki (kitara), Joonas Karjalainen (piano & urut) ja Jari Keinänen (rummut)

Liput: Ennakkoon Paviljongista 15€ ja ovelta 20€.