Kemiläisten Hullujussi-tribuutti valtaa Tampere-talon

DelfiinitLaulu- ja soitinyhtye Punaiset Delffiinit  Kemistä soittaa läpileikkauksen 40 vuotta sitten perustetun legendaarisen huumoriorkesteri  Hullujussin parhaista kappaleista lauantaina  5.10. klo 19.00 Tampere-talossa.

Back to Bulvania-illassa Delffarien miehistöä vahvistavat  alkuperäiset hullujussit: Holle Holopainen, Tapio Niemelä  ja Yrjö Fonselius ja setissä kuullaan muun muassa ne hiteistä ikivihreimmät eli Friduna Skikuna, Tyttö Lilla Nakkikioskilla ja Bingo Bango Bongo.

Punaisten Delffiinien laulajan Antti Pasasen mukaan Hullujussi-projekti lähti liikkeelle ideasta soittaa lapsuuden suosikkibändin biisejä Kemin taiteiden yössä.

– Sitten oltiin tammikuussa Nine Livesin kanssa Tampereen Beatles Weekendissä keikalla ja vinkkasin Holle Holopaiselle, että meillä on tälläinen tulossa ja  siitä viikon päästä sain idean kysyä Hollea mukaan.

– Hän innostui ajatuksesta ja keikka oli kertakaikkiaan loistava. Täpötäysi Kemin Ankkuri meni aivan villiksi ja meillä kaikilla oli tosi hauskaa. Silloin päätettiin, että varmasti  jatkoa seuraa.

Tampere-talon tuottaja sai vihiä Kemin menestyksestä ja  pestasi Hollen lisäksi tulevaan konserttiin alkuperäiset hullujussit Niemelän ja Fonseliuksen, jotka piipahtavat Delffareiden vieraina parin kolmen biisin ajan, kun taas Holle toimii Back To Bulvania-illan seremoniamestarina.

Holle  tuskin on jäänyt kenellekään tuntemattomaksi lukuisten radio- ja tv-ohjelmien vuoksi. Hän on ollut myös käsikirjoittamassa  tv-ohjelmia kuten Velipuolikuu,  Mutapainin ystävät, Frank Pappa Show, Iltalypsy ja Hohtohetki.

Holle ja Punaiset Delffiinit toivottavat lokakuun 5. kaikki tervetulleiksi lennolle Bulvaniaan ja kehoittavat:

”Sammuttakaa turvavyönne ja kiinnittäkää edessä oleva matkustaja penkkiin henkilökuntamme opastuksen mukaisesti! ”

Osta lippu

puh. 0600 94500 (1,40 €/min+pvm)